Αθλητισμός

Η “πρώτη” του Πανθουριακού: Ρόστερ για τίτλο και Αβράμης Αθηνέλης!

Αισιόδοξα και με γεμάτοοπλοστάσιο” ξεκίνησε την νέα σεζόν ο Πανθουριακός, με πολλά νέα πρόσωπα να πατούν το χορτάρι στο γήπεδο Μικρομάνης, στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ τοπική Μεσσηνίας.

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα, όπως είναι φυσικό, στον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Καλόμαλο, οποίος θα έχει και φέτος συνεργάτη τον έμπειρο γυμναστή Γιώργο Κατσούλη, αλλά και στα έως τώρα αποκτήματα της ομάδας Τάσο Κωνσταντακόπουλο, Βασίλη Αθανασόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο, Άγγελο Μπαστακό, Άρη Σταματελόπουλο και Δημήτρη Ζαραφέτα που αποκτήθηκε από τον Πανγυθεατικό.

Στον Πανθουριακό επέστρεψε και ο Νίκος Κόκκαλης μετά την παρουσία του στον Πάμισο Μεσσήνης ενώ η ενίσχυση της ομάδας θα έχει και συνέχεια με τις ανακοινώσεις να έρχονται τις προσεχείς ώρες.

Στην “πρώτη” ξεχώρισε και η παρουσία του Αβράμη Αθηνέλη ο οποίος μετά από χρόνια παρουσίας στην Μαύρη Θύελλα, ο φροντιστής που αποτέλεσε την ψυχή των μελανόλευκων αποδυτηρίων θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στον Πανθουριακό.

Από την διοίκηση, παρόντες στο γήπεδο Μικρομάνης, που θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας, ήταν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Φαββατάς και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Ζέππος, οι οποίοι είναι αυτοί που φροντίζουν όλα τα θέματα της ομάδας. Ο πρόεδρος Αγαθοκλής Χριστόπουλος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ασθενείας και θα δώσει το παρών στον αγιασμό για τη νέα σεζόν, που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί.

Στο ρόστερ του Πανθουριακού συνεχίζουν οι Γιαννακόπουλος, Κακκαλής, Βασιλόπουλος, Πατσιώτης, Πουλάκος, Κουρούπης, Φαββατάς, Μιχαλέας, Κουτσουρόπουλος, Δημόπουλος. Αποχώρησαν απο την ομάδα οι Κώστας Λίβας, Νίκος Παπαγεωργίου, Χρήστος Λυμπερόπουλος, Νίκος Εμμανουήλ, Αλέξανδρος Καλύβας, Αχιλλέας Χαρλέπας, Γιώργος Χαρλέπας, Ηλίας Κουντάνης.

Η “πρώτη” του Πανθουριακού: Ρόστερ για τίτλο και Αβράμης Αθηνέλης!
To Top