Αθλητισμός

H “πρώτη” της Καλαμάτας: “Καλό ποδόσφαιρο και άνοδος!”

Σε ενθουσιώδες κλίμα ξεκίνησε προπονήσεις η Καλαμάτα για τη νέα σεζόν στη Super League 2 και τον μεγάλο στόχο του τίτλου και της ανόδου

Στην αφετηρία μιας χρονιάς με όνειρα και φιλοδοξίες βρέθηκε η Καλαμάτα το απόγευμα της Δευτέρας ξεκινώντας την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Με τον Σάκη Τσιώλη να έχει πιάσει από τις αρχές του μήνα δουλειά, καθώς προηγήθηκαν μέσα στον μήνα το δοκιμαστικά, η Μαύρη Θύελλα θα πορευτεί απαρέγκλιτα στον στόχο της ανόδου, μια προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι και ελπίζει να μετουσιώσει φέτος σε πράξη.

Τα βλέμματα στην “πρώτη” που έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, έκλεψαν όπως ήταν φυσικό τα νέα αποκτήματα της ομάδας, που δεν είναι και λίγα, καθώς οι μελανόλευκοι πρωταγωνίστησαν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική καθώς το παρών έδωσαν περίπου 100 φίλοι της ομάδας οι οποίοι φώναξαν συνθήματα και άναψαν πυρσούς, δίνοντας με το καλημέρα τον τόνο για τη νέα σεζόν, κάτι που σχολίασε και ο Σάκης Τσιώλης.

Μαζί με τον 62χρονο τεχνικό στο χορτάρι του Δημοτικού σταδίου βγήκαν οι Τάκης Δρούγας, Γιώργος Πολυμενέας, Φραγκίσκος Κεράνης, Κώστας Αθανασόπουλος, Ηλίας Μουρούσιας, Κώστας Διαμαντόπουλος ενώ από την διοίκηση το παρών έδωσαν ο Κώστας Βεργής, Γιώργος Ράλλης, Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις. Ο ιδιοκτήτης έχει επενδύσει στην ομάδα και το τιμ και αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους και κυρίως μια ομάδα που θα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, τέτοιο που αρμόζει στην ιστορία και στον κόσμο της Μαύρης Θύελλας”, σημείωσε στις δηλώσεις του ο Σάκης Τσιώλης.

Έχουμε σχεδόν το 100% του ρόστερ από το ξεκίνημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τίποτε δεν θα πάει χαμένο, τίποτε δεν θα μείνει έξω από το πρόγραμμά μας και έτσι θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε απο την αρχή μια ομάδα έτσι όμως την θέλουμε. Έτσι όπως είναι τα πράγματα και με την ανάγκη η ομάδα να πρωταγωνιστήσει πρέπει να ήμαστε απο την πρώτη Κυριακή έτοιμοι”, τόνισε ο τεχνικός της Καλαμάτας.

Δηλώσεις από πλευράς ποδοσφαιριστών έκαναν ο Δημήτρης Ταϊρης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Αλέξανδρος Αρναρέλλης οι οποίοι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

To Top