Αθλητισμός

Η πρώτη ιστορική “βουτιά” του ΝΟ Καλαμάτας στα νερά της Α2 πόλο!

Την πρώτη ιστορικήβουτιά” στο πρωτάθλημα πόλο της Α2 ανδρών θα κάνει την Κυριακή (24/11) το μεσημέρι στην Πάτρα ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας, απέναντι στη ΝΕΠ.

Οι πολίστες του Ποσειδώνα ξεκινούν την μεγάλη προσπάθεια στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης έχοντας διπλό στόχο στη χρονιά καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και αυτό της διάδοσης του αθλήματος στην πόλη και της καθιέρωσης του στη συνείδησή του κόσμου με απώτερο στόχο την προσέλκυση περισσότερων παιδιών στις ακαδημίες του ομίλου.

Οδηγίες από τον προπονητή Στάθη Μπακολιά

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Καλαμάτας για τους πολίστες που βρίσκονται στην πόλη καθώς ένας σημαντικός αριθμός αθλητών διαμένει στην Αθήνα και αυτό αποτέλεσε τροχοπέδη στην προετοιμασία της ομάδας.

Το Messinialive βρέθηκε στην προπόνηση του NOK και μίλησε με τον προπονητή Στάθη Μπακολιά και τον έμπειρο πολίστα Νίκο Παναγιώταρο, οι οποίοι ανέλυσαν τους στόχους τους φιλοδοξίες της ομάδας για την πρεμιέρα αλλά και για την εξέλιξη της σεζόν:

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην πρεμιέρα της Α2 πόλο:

Νότιος Όμιλος

Σάββατο 23/11

16:00 ΓΣ Περιστερίου – Ηλυσιακός
Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου
Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μαρινάκης

17:00 Τρίαινα Βούλας – ΠΕΚΕ Βροντάδου
Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ «Αντώνης Δημητρόπουλος»
Διαιτητές: Κοΐνης, Παντελής

Κυριακή 24/11

13:30 ΝΕ Πατρών – ΝΟ Καλαμάτας
Κολυμβητήριο Πάτρας «Αντώνης Πεπανός»
Διαιτητές: Κραβαρίτης, Δασκαλοπούλου

15:00 ΝΟ Πατρών – ΑΕΚ
Κολυμβητήριο Πάτρας «Αντώνης Πεπανός»
Διαιτητές: Κραβαρίτης, Δασκαλοπούλου

Την ομάδα σ΄αυτή της την προσπάθεια, εκτός από τους παλαίμαχους αθλητές της, στηρίζουν ενεργά και οι παρακάτω επιχειρήσεις και επιχειρηματίες:

Σπίνος Γιώργος “ΣΠΙΝΟΣ”, ΙχθυοπωλείοΡεσβάνης, Κέντρο Αποκατάστασης “Διάπλαση”, Κλήμης, Europa Security, Φαραί palace, Όλα Χαρτί, Κύμα, εστιατόριο ΝΟΚ, Sef, Νταγιόπουλος Γ. Νίκος, Wood Κουκούτσης, Δερμάτινο, Katsaros Νέα Είσοδος Καλαματας, Alfa Marine Motor, ανθοπωλείο Νούφαρο, Τύρων Άρτος, Καταρχήν Δημιουργία, Κάκκαβα Εύη, S. Tsoukalas travel, Κρεοπωλείο Γεώργιος Β. Μουτεβελής.

 

 

To Top