ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή στην απάτη με το σακάκι στον δρόμο- Θύμα και ο Γιώργος Κορρές

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Κορρές, ιδρυτής και πρόεδρος της γνωστής εταιρείας καλλυντικών έπεσε θύμα των κλεφτών που λερώνουν το σακάκι του θύματος και, ενώ το βοηθούν να το καθαρίσει, του αρπάζουν την τσάντα.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό πως κακοποιοί που δρουν κυρίως στο κέντρο της Αθήνας κλέβουν τα θύματά τους, λερώνοντάς τους το σακάκι. Τότε το υποψήφιο θύμα αναγκάζεται να το βγάλει για να δει και να καθαρίσει τον λεκέ, οπότε εκείνοι δήθεν προσπαθούν να βοηθήσουν, ενώ συνεργός τους αρπάζει την τσάντα του θύματος, που πιθανώς έχει ακουμπήσει στο έδαφος.

Ο κ. Κορρές γνωστοποίησε το γεγονός μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όπως αναφέρει, το δυσάρεστο περιστατικό τού δημιούργησε αίσθημα ντροπής απέναντι σε δύο συνεργάτες του από την Ασία, τους οποίους φιλοξενούσε και τους οποίος είχε βγάλει έξω για να τους γνωρίσει τη Αθήνα το βράδυ.

Ο Γιώργος Κορρές στην ανάρτησή του, περιγράφει πώς έπεσαν θύμα κλοπής, στις 8 η ώρα το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, μια ώρα όπου κυκλοφορούν εκατοντάδες άνθρωποι.

Εκτός από τη ντροπή, ο Γιώργος Κορρές νιώθει και… ενοχές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς δεν μπόρεσε να προστατέψει τους συνεργάτες του.

Η ανάρτησή του με την οποία περιγράφει το περιστατικό:

 

Προσοχή στην απάτη με το σακάκι στον δρόμο- Θύμα και ο Γιώργος Κορρές
To Top