Αθλητισμός

Προσφορά 5.000 ευρώ της ΠΑΕ Καλαμάτα: “Συνεπιβάτης μας ο Παναγιώτης Ραφαήλ!”

Την ευαισθησία και το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΠΑΕ Καλαμάτα  η οποία προχώρησε στην δική της προσφορά προς τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ συμμετέχοντας με  5.000 ευρώ στο Πανελλήνιο κύμα αγάπης προς το  18 μηνών αγοράκι που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή.

Τις τελευταίες μέρες ένα πραγματικό κύμα συμπαράστασης έχει ξεκινήσει από την μια άκρη της χώρας μέχρι την άλλη για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ με απλούς πολίτες, φορείς, οργανώσεις και αθλητικά σωματεία να κινητοποιούνται για να συγκεντρωθούν χρήματα και να μεταβεί ο μικρός στις ΗΠΑ για την σωτήρια θεραπεία.

Η σχετική ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει:

“Η οικογένεια της ΠΑΕ Καλαμάτας συμμετέχει στην «Αγωνιστική Αγάπης» της Football League με το μικρό ποσό των 5.000€.
Φίλαθλε της «Μαύρης Θύελλας», ενίσχυσε και εσύ την προσπάθεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, που πρέπει να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για θεραπεία, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας!
Φίλαθλε της Καλαμάτας, με την συμβολή όλων μας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να τα καταφέρει!
Γέμισε τον κουμπαρά που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του γηπέδου!
Δείξε την αγάπη και την ευαισθησία σου σαν άνθρωπος!
Ας έχουμε μαζί μας στο ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ!”

Θυμίζουμε πως το αγωνιστικό διήμερο στην Football League  θα εξελιχθεί σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης καθώς η διοργανώτρια αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕέξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Ο κουμπαράς θα υπάρχει και στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας όπου το Σάββατο στις 3μ.μ. η Καλαμάτα θα υποδεχτεί τον Ιωνικό.

Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας.”, αναφέρει η διοργανώτρια αρχή FL2 και Football league απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να δώσει την συνεισφορά του για τον ΠαναγιώτηΡαφαήλ που έχει κινητοποιήσει όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

 

 

Προσφορά 5.000 ευρώ της ΠΑΕ Καλαμάτα: “Συνεπιβάτης μας ο Παναγιώτης Ραφαήλ!”
To Top