Αθλητισμός

Προπονητές Μεσσηνίας: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Άγγελο Σκαφιδά με ανανεωμένο ΔΣ

Ενωμένοι στη μάχη της κάλπης παρουσιάστηκαν οι προπονητές ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας. οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου εξέλεξαν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου (ΣΠΠΜ).

Η Γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο του Κορδία παρουσία 51 προπονητών από τα 68 ταμειακώς τακτοποιημένα, ενώ ο σύνδεσμος αριθμεί περίπου 90 εγγεγραμμένα μέλη.

Ο απολογισμός της απελθούσας διοίκησης έγινε από τον Άγγελο Σκαφίδα ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.

Ο Άγγελος Σκαφιδάς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και για το νέο συμβούλιο καθώς πρώτευσε στην ψηφοφορία, ενώ το νέο ΔΣ θα είναι ανανεωμένο σχεδόν κατά το ήμισυ με τέσσερα νέα πρόσωπα.

Στις αρχαιρεσίες ψήφισαν 51 προπονητές και βρέθηκαν 50 έγκυρα ψηφοδέλτια. Για το νέο εννιαμελές διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν (σε παρένθεση ψήφοι) οι: Αλέκος Δέδες (34), Κώστας Κλάδης (21), Αλέξης Μαντζούνης (31), Σωτήρης Μπουραντώνης (39), Στέλιος Παπαδόπουλος (32), Γιώργος Πολυμενέας (20), Άγγελος Σκαφιδάς (45), Αλέκος Τσατάς (19), Πέτρος Χιώτης (22). Ακολούθησαν οι Σωτήρης Δημάκης (17), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (15)

Στην 3μελή ελεγκτική εξελέγησαν οι Νίκος Μουλατσιώτης (36), Μανώλης Θεοδώρου (33), Βασίλης Γεωργόπουλος (31). Ο Βασίλης Φωτεινάκης έλαβε 9 ψήφους.

 

To Top