ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκαν 2 κατηγορούμενοι, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 3 – Σήμερα απολογούνται οι υπόλοιποι 6

Ολοκληρώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, η πρώτη ημέρα της κύριας ανάκρισης στην κ.Ανακρίτρια Καλαμάτας, των κατηγορουμένων κι από τους πέντε πρώτους που απολογήθηκαν, προέκυψαν δυο προφυλακίσεις, του φερόμενου ως “εγκέφαλου” και ενός άλλου για την πράξη της κακουργηματικής εκβίασης.

Οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυήσεων.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με αποφάσεις της κ. Ανακρίτριας και της κ.Εισαγγελέως, θα προφυλακιστεί 0 45χρονος κατηγορούμενος για το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, κι ένας 34χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί  στην Αθήνα.

Ο 35χρονος και ο 43χρονος που απολογήθηκαν κι αυτοί αρκετές ώρες, αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους εμφάνισής τους στο αστυνομικό τμήμα και την καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ ο πρώτος και 50.000 ευρώ ο δεύτερος, εγγύηση που έχουν υποχρέωση να καταβάλλουν σε διάστημα 30 ημερών και αναχώρησαν για τα σπίτια τους.

Ο Σέρβος αφέθηκε κι αυτός ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αλλά και της απαγόρευσης να προσεγγίσει οποιαδήποτε περιοχή της Μεσσηνίας για όσο διάστημα θα εκκρεμεί δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση.  Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση, έπαιξε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της συζύγου του, η οποία προσήλθε για κατάθεση πριν την ανάκριση.

Σήμερα θα απολογηθούν οι υπόλοιποι έξι, με την διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Προφυλακίστηκαν 2 κατηγορούμενοι, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 3 – Σήμερα απολογούνται οι υπόλοιποι 6
To Top