Επιχειρείν

Premium Strom Τσόλκας: Από τη Μεσσήνη στα καλύτερα 5άστερα της χώρας!

Τα χειροποίητα και custom made στρώματα της μεσσηνιακής εταιρείας Premium Strom, του Παναγιώτη Τσόλκα ταξιδεύουν από τη Μεσσήνη και μπαίνουν στα καλύτερα ξενοδοχεία όλης της χώρας!  Τα Premium Strom με την κορυφαία τους ποιότητα έχουν τα τελευταία χρόνια κερδίσει φανατικό κοινό και έχουν μπει στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Σήμερα, νωρίς το πρωί, ένα φορτίο με 125 χειροποίητα στρώματα Premium έφυγαν με τη μεταφορική του Αγαθοκλή Καραστάθη για την πανέμορφη παραθαλάσσια Πάλαιρο στην Αιτωλοακαρνανία και το 5άστερο ξενοδοχείο “MARK WARNER”, ενώ μέσα στην εβδομάδα ετοιμάζεται ακόμα ένα φορτίο χειροποίητων στρωμάτων Premium να ταξιδέψει μέχρι τον Γερολιμένα και το κορυφαίο ιστορικό ξενοδοχείο “ΚΥΡΙΜΑΙ”.

Custom made στρώματα ειδικά για το “ΚΥΡΙΜΑΙ”

Το ξενοδοχείο “ΚΥΡΙΜΑΙ” στον Γερολιμένα Μάνης

Το ξενοδοχείο “Mark Warner” στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας-Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε φέτος. Το νέο 5άστερο οικογενειακό ξενοδοχείο έχει επενδύσει στα μεσσηνιακά στρώματα Premium Strom

H φήμη των χειροποίητων στρωμάτων Premium Strom έχει ξεπεράσει τα όρια της Μεσσηνίας και πλέον στέλνονται σε όλη την Ελλάδα.

Το MessiniaLive βρέθηκε νωρίς το πρωί στη μονάδα παραγωγής της επιχείρησης του Παναγιώτη Τσόλκα στη Μεσσήνη, ο οποίος μας δήλωσε ότι τα κορυφαία μεσσηνιακά στρώματα έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τον άνετο και ξεκούραστο ύπνο που προσφέρουν και προτιμούνται από τα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα.

Στον εκθεσιακό του χώρο στη Μεσσήνη μπορεί κανείς να βρει το στρώμα που του ταιριάζει για…ονειρεμένο ύπνο! Όλα τα στρώματα είναι χειροποίητα, με τα καλύτερα φυσικά υλικά και υφάσματα, ενώ μπορεί ο καθένας μας να παραγγείλει το στρώμα του στα μέτρα του, στις διαστάσεις που επιθυμεί, μέσα από μια ευρεία γκάμα υλικών και υφασμάτων, που προσφέρουν έναν εγγυημένα ξεκούραστο ύπνο.

Τα στρώματα premium κατασκευάζονται και ράβονται στη Μεσσήνη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και στέλνονται παντού.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Πουλόπουλος-Μαίρη Περδικέα

http://www.premiumstrom.gr/?utm_source=messinialive&utm_medium=banner&utm_campaign=animated

To Top