Επί Σκηνής

Πρεμιέρα την Πέμπτη για το “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21.00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Τι αναφέρει η “ψυχή” της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, Λέττα Πετρουλάκη

Άλλη μια καινούργια καλοκαιρινή παράσταση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας σας περιμένει 6 έως 9 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Το έργο: “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.
Μετά από χρόνια η ομάδα των εφήβων καταπιάνεται με ένα κείμενο ενός από τους σημαντικότερους παγκοσμίως δραματουργούς του θεάτρου.

Πρόκειται για την διασημότερη ιστορία αγάπης που αφορά δύο νέα παιδιά, δυο εφήβους.
Τα 19 μέλη της ομάδας της Πειραματικής Σκηνής ακροβατώντας ανάμεσα σε απλές δράσεις και σύμβολα, ως σύγχρονοι Ρωμαίοι, Ιουλιέτες, Καπουλέτοι, Μοντέγοι, παραμάνες παρασύρονται επί σκηνής από τον Έρωτα, από τις τις παθογένειες που προκαλούν οι έχθρες και οι αβάσιμες χρόνιες έριδες, μιλούν για την δύναμη της αγάπης και την αξία της ελευθερίας και συγκινούν με την απλότητά τους.

Την διασκευή και σκηνοθεσία υπογράφει η Γιώλικα Πουλοπούλου, την ατμοσφαιρική μουσική επένδυση ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, την αφίσα ο Νίκος Τζαβάρας, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Βενετσάνος Μπαλόπουλος, την κατασκευή του σκηνικού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, και την επιμέλεια και μεταποίηση των κουστουμιών, η Λέττα Πετρουλάκη.

Από την συνέντευξη τύπου της παράστασης

apapa-DSC-0078

apapa-DSC-0080

apapa-DSC-0081

apapa-DSC-0088

apapa-DSC-0089

apapa-DSC-0090

apapaimage00004

apapaimage00005

apapaimage00008

apapaimage00009

apapaimage00010

apapaimage00011

Δημοφιλέστερα

To Top