Αθλητισμός

Πρασσάς για Μαύρη Θύελλα: “Δεν υπάρχει περιορισμός στο μπάτζετ- Θα γίνουν μεγάλες και ουσιαστικές προσθήκες”!

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλαμάτα μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επόμενη μέρα στη Μαύρη Θύελλα- Τι είπε για τον σχεδιασμό, τον κόσμο και τους στόχους

 

Μία Καλαμάτα χωρίς αγωνιστικό ταβάνι, με θέση στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου οραματίζεται ο Γιώργος Πρασσάς και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να το πραγματοποιήσει, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Στο ρυθμό των σπορ” στην τηλεόραση Μεσόγειος και στους Γιάννη Μπούρα, Γιάννη Ηλιάδη.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Μαύρης Θύελλας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football league, που ήρθε σε μία δύσκολη όπως επεσήμανε σεζόν, σημειώνοντας πως αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Ανέφερε πως έχουν μπει οι βάσεις για την ομάδα που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και στη superleague 2 και θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της, σύμφωνα με τις επιλογές που θα γίνουν, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στο μπάτζετ.

Αποκάλυψε πως η Καλαμάτα θα κινηθεί για μεταγραφές από το πάνω ράφι, ώστε να ενισχυθεί εκεί που χρειάζεται και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα της και τη νέα σεζόν καθώς όπως επισήμανε αποτελεί την δύναμη της.

Αναλυτικά τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Γιώργου Πρασσά:

-Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε

Τα καταφέραμε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Ξεκινήσαμε τη σεζόν, αναγκαστήκαμε να διακόψουμε για πολλούς μήνες και στη συνέχεια επανήλθαμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια. Στη φετινή σεζόν καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από όλους και θεωρώ πως όλοι οι πρόεδροι ήταν ήρωες”.

-Για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου και τις μεταγραφές

Ο ρόλος μας θα είναι πρωταγωνιστικός και στη superleague 2 και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε για τη στελέχωση της ομάδας. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει προχωρήσει στην αξιολόγηση του δυναμικού με την οποία θα κινηθούμε για τις ανανεώσεις. Μεταγραφικά θα κινηθούμε να καλύψουμε τις οποίες ανάγκες υπάρχει η ομάδα χωρίς να υπάρχει περιορισμός στο μπάτζετ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό αποκτώντας ποδοσφαιριστές που αποτελούν τις πρώτες επιλογές του προπονητή μας. Έχουν μπει οι βάσεις από τη φετινή σεζόν και θα χτίσουμε πάνω σε αυτές για να πρωταγωνιστήσουμε και στην επόμενη κατηγορία”.

-Για τον κόσμο της Καλαμάτας

Η Μαύρη Θύελλα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και δύναμή της είναι ο κόσμος της. Παίρνω δύναμη από τον κόσμο, βασίζομαι στη στήριξή του για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας και περιμένω την ανταπόκρισή του”.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

Πρασσάς για Μαύρη Θύελλα: “Δεν υπάρχει περιορισμός στο μπάτζετ- Θα γίνουν μεγάλες και ουσιαστικές προσθήκες”!
To Top