Αθλητισμός

Πράσινα Πουλιά: Παρουσίαση φανέλας και χορηγού “The new Post” στον πολυχώρο της Ιατροπούλου

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο  “The new Post”, τα Πράσινα Πουλιά παρουσίασαν τη νέα φανέλα για την σεζόν 2019/20 και τον βασικό χορηγό που είναι το κατάστημα που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Στον μεγάλο πολυχώρο του καταστήματος στην οδό Ιατροπούλου, βρέθηκαν οι παράγοντες, οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές του καλαματιανού συλλόγου και μίλησαν για τη συνεργασία μεταξύ του “The new Post” και της ομάδας.

Η δουλειά που γίνεται στα Πράσινα Πουλιά είναι άξια ανταμοιβής”, είπε μεταξύ άλλων ο  εκπρόσωπος της επιχείρησης Μιχάλης Κουλούρης εισπράττοντας τις ευχαριστίες των Πράσινων Πουλιών για την συνεργασία.

Για το σωματείο στην εκδήλωση βρέθηκε ο γραμματέας Γιάννης Αραπάκης, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλύβας όπως και οι τεχνικοί των ακαδημιών Αντώνης Μαυρέας και Πάνος Πολίμος.


Ο χρόνος κύλησε ευχάριστα ιδιαίτερα για τα παιδιά τα οποία είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν στην αίθουσα εικονικής πραγματικότητας, στην αίθουσα πινγκ πονγκ και bowling, αλλά και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο hoverboard και τα πατίνια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης τα νέα αποκτήματα του Πανθουριακού, οι Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές Αντρέ Μορέϊρα, Λεονάρντο Πέρσι και ο Βραζιλιάνος Μάθιου Μοντενέγκρο.

 

Πράσινα Πουλιά: Παρουσίαση φανέλας και χορηγού “The new Post” στον πολυχώρο της Ιατροπούλου
To Top