ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση για τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων διοργάνωσαν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Η ανάγκη εναρμόνισης επιχειρήσεων και φορέων με τον νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO)» την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.

Την ενημέρωση έκαναν οι: Αλεξία Κουκκουλλή, Σύμβουλος Διοίκησης Εταιρείας «Your Data Protection Services», Δικηγόρος Αθηνών και Λευκωσίας, Senior Partner στην Δικηγορική Εταιρεία Κουκκουλλής και Συνεργάτες, Διαιτητής ΕΒΕΑ, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών καθώς και η Σταυρούλα Μοσχίδου, Δικηγόρος, Διαιτητής ΕΒΕΑ, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.

Παρά το αυξημένο ενδιαφέρον που υπήρχε από τους επαγγελματίες για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η ενημέρωση συγκέντρωσε λίγο κόσμο, λόγω και της ώρας που διεξήχθη, 6 το απόγευμα Παρασκευής, ώρα απαγορευτική για τους περισσότερους επαγγελματίες που δούλευαν εκείνη την ώρα στα καταστήματά τους ή στα γραφεία τους. Έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη ενημέρωση, που αφορά πολλές επιχειρήσεις που τηρούν βάσεις δεδομένων και πελατολόγιο.

To Top