ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύλοφος: Ματαιώθηκε η 19η Γιορτή Σύκου λόγω των μέτρων του κορονοϊού

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου “Ο Άγιος Δημήτριος” εύχεται σε όλες και όλους να έχουν υγεία, να προσέχουν και να είναι αισιόδοξοι. Η υγειονομική κρίση δυστυχώς δεν μας επέτρεψε αυτό το καλοκαίρι να βρεθούμε από κοντά με τον τρόπο που το κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες ώστε και φέτος, να συναντηθούμε στον Πολύλοφο, στο Street Festival που έχουμε καθιερώσει με μεγάλη επιτυχία, να διασκεδάσουμε στη 19η Γιορτή Σύκου στο χωριό μας.
Δεν απογοητευόμαστε όμως γιατί προέχει η υγεία ώστε να μπορέσουμε τα επόμενα χρόνια να βρεθούμε ξανά από κοντά, να τιμήσουμε το σύκο και τους συκοπαραγωγούς μας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Σύλλογός μας βέβαια συνεχίζει το έργο του, οργανώνουμε νέες καινοτόμες δράσεις και πάντα το μέλημά μας είναι πως θα μπορέσουμε να αναδείξουμε το σύκο, να προβάλλουμε την αξία του, τον πολιτισμό του, να στηρίξουμε μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες μας τους συκοπαραγωγούς μας.
Θα σας ενημερώσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα για τις δράσεις μας αυτές.
Θέλουμε, επειδή έχουμε μπει στην περίοδο της συγκομιδής του σύκου, να ευχηθούμε στους συκοπαραγωγούς μας να είναι η φετινή χρονιά ποιοτικά και ποσοτικά από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Να έχουν δύναμη και να συνεχίσουν να προβάλλουν τον τόπο μας σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα από το προϊόν τους και μέσα από τη συνεταιριστική μας οργάνωση, τη ΣΥΚΙΚΗ όπως και όλους τους υπόλοιπους μεταποιητές και εξαγωγείς.
Εμείς, ως Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου “Ο Άγιος Δημήτριος”, παραμένουμε προσηλωμένοι στο σκοπό που έχουμε αναλάβει, να στηρίζουμε το προϊόν και τους παραγωγούς με δράσεις ποιοτικές και καινοτόμες.
Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους!

Πολύλοφος: Ματαιώθηκε η 19η Γιορτή Σύκου λόγω των μέτρων του κορονοϊού
To Top