Μουσική

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Καλαμάτας: Μουσική πρεμιέρα στη … σκιά του κορονοϊού

Τα αυστηρά μέτρα και η διαδικασία απόκτησης δελτίου ελευθέρας εισόδου άφησαν άδειες πολλές καρέκλες, σε μια εξαιρετική μουσική παράσταση…

Με την μουσική συντροφιά της Κλεονίκης Δεμίρη, με συνοδεία στο πιάνο του Γιώργου Τσοκάνη, ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές συναυλίες στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2020 στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ ακολούθησαν πιστά τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, και η είσοδος στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας έγινε ελεγχόμενα, με δελτίο εισόδου, κατά σειρά προτεραιότητας ενώ υποχρεωτική ήταν η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του.

Άψογα ήταν τα μέτρα τήρησης των υγειονομικών επιταγών

Καρέκλες εν τάξει! Ο χώρος υπέροχος και δροσερός!

ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ούτε οι …επίσημοι προτίμησαν την πρεμιέρα των εκδηλώσεων! Πλην του Προέδρου της ΦΑΡΙΣ, Παντελή Δρούγα κανένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ή άλλος αυτοδιοικητικός, δεν τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση!

Όλη η πλάγια πτέρυγα έμεινε άδεια, αυτό το “προβληματικό” καλοκαίρι, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβρισκες καρέκλα να καθίσεις…

Η μουσική παράσταση καλλιτεχνικά ήταν άρτια με όμορφα τραγούδια από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τη Λατινική Αμερική, όμως όλη η διαδικασία των μέτρων, απέτρεψε τον κόσμο να γεμίσει τις καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί σε απόσταση.

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας είναι την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 21:00, με την Ερωφίλη και τον Βασίλη Γισδάκη.

To Top