Αθλητισμός

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Προοδευτικής – Super League 2

Η Προοδευτική «επιτέθηκε» στον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο για την αλλαγή στον ορισμό του αγώνα με την Επισκοπή με την Λίγκα να απαντά λίγες ώρες μετά εξηγώντας τι έχει γίνει.

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής:

«Κύριε Λεοτσάκο η Προοδευτική έχει ιστορία και απαιτεί σεβασμό

Mε την παρούσα ανακοίνωση αποδοκιμάζουμε έντονα και με έντονη δισφορία τη συμπεριφορά του προέδρου της sl2 Λεωνίδα Λεοτσάκου, όσο αφορά τον χειρισμό του θέματος για τον αγώνα με την Επισκοπή και τον ορισμό του.

Δεν μερίμνησε ώστε το παιχνίδι να έχει αλλάξει από της 16 Δεκεμβρίου που στείλαμε email με αίτημα της ομάδας μας και το άφησε για την Κυριακή ενώ είχαμε ενημερώσει ότι υπήρχε αγώνας της ομάδας του Κερατσινίου που είναι χαμηλότερης κατηγορίας αλλά σεβόμαστε την φιλοξενία της ομάδας και του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου. Στην συνέχεια το όρισε Δευτέρα χωρίς να ρωτήσει κανέναν , ενώ η γραμματέας του μας έλεγε ότι πρέπει να συμφωνήσετε και οι δύο ομάδες και δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή. Μετά από μια μέρα ξανά άλλαξε το παιχνίδι για Τρίτη κάνοντας ότι θέλει για δικούς τους λόγους βέβαια.Άλλα λέει σε εμάς , άλλα στους άλλους, άλλα υπόσχεται και άλλα κάνει. Γενικά συμπεριφέρεται σαν να είναι δικό του μαγαζί. Δεν υπάρχει πλεον καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του , επειδή δεν βλέπουμε καμία συνέπεια.

Υ.Γ. 1 Με τους ανθρώπους της Επισκοπής δεν έχουμε τίποτα και είμαστε στην διάθεση τους για τις ανάγκες του FairPlay .

Υ.Γ. 2 Λύση βρίσκεται με τις ξεκάθαρες κουβέντες και όχι με πονηρές μεθοδεύσεις.

Η ανακοίνωση της SL2

«Παρότι δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε ανυπόγραφα έγγραφα, καθώς όμως η συγκεκριμένη επιστολή έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Προοδευτική και αφορά στην αναμέτρηση της εν λόγω ομάδας με την ΠΑΕ Επισκοπή, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

1) Οι αγώνες προγραμματίζονται ως είθισται από το αγωνιστικό τμήμα της Διοργανώτριας και όχι τον Πρόεδρο. Το συνοπτικό πρόγραμμα κάθε μήνα στέλνεται στις ομάδες στα μέσα του προηγούμενου, προκειμένου να οργανώνουν σωστά και πιο οικονομικά τις μεταφορές και τα ταξίδια τους.

2) Λαμβάνοντας υπόψη το συνοπτικό πρόγραμμα, η ΠΑΕ Προοδευτική ζητάει την αλλαγή του αγώνα της 11ης αγωνιστικής, μια αλλαγή που δεν γίνεται ποτέ αποδεκτή από την ΠΑΕ Επισκοπή.

3) Την Κυριακή 15.01.2023, η ΕΠΟ έχει ορίσει τον αγώνα Γ Εθνικής ανάμεσα στον ΑΠΟ Κερατσινίου και τον Γιούχτα και η Διοργανώτρια με απανωτές επιστολές και τηλεφωνικές επικοινωνίες υπενθυμίζει στους αρμόδιους ότι βάσει του άρθρου 8, παρα 3 του ΚΑΠ … προτεραιότητα έχει πάντα η διεξαγωγή του αγώνα της ομάδος που αγωνίζεται στην ανώτερη κατηγορία, δηλαδή η ομάδα της SL2 έναντι της Γ Εθνικής.

4) Στις 12.1.2023 ακολουθεί έγγραφο της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Κερατσινίου με θέμα αλλαγή ημερομηνίας ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Προοδευτική- ΠΑΕ Επισκοπή, μέσω του οποίου μας ενημερώνει εκ νέου ότι «την Κυριακή 15.1.23 θα αγωνιστεί η ομάδα του δήμου μας ΑΠΟ Κερατσίνι». Με δεδομένο ότι το γήπεδο ανήκει στο Κερατσίνι και υπό το φόβο ανάκλησης του παραχωτηρίου στην ΠΑΕ Προοδευτική, η Διοργανώτρια ορίζει τον αγώνα τη Δευτέρα 16.1.2023.

5) Ακολουθεί νέο έγγραφο της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Κερατσινίου στις 13.1.2023, με το οποίο ενημερώνει ότι ο χλοοτάπητας του Π. Σαλπέας έχει επιβαρυνθεί από τις αλλεπάλληλες χρήσεις και καθώς δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο για λίπανση, θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 16.1.23 και δύναται να παραχωρηθεί στην ΠΑΕ Προοδευτική από τις 17.1.23 και μετά. Κατά συνέπεια η Διοργανώτρια ορίζει τον αγώνα την Τρίτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη 2η αγωνιστική, όπου το γήπεδο Π. Σαλπέας δεν εδύνατο να δοθεί στην ΠΑΕ Προοδευτική για την διεξαγωγή του αγώνα της με την ΠΑΕ Athens Kallithea, με προσωπικές ενέργειες του Προέδρου της Super League 2, κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης».

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Προοδευτικής – Super League 2

Δημοφιλέστερα

To Top