Υγεία

Πολάκης σε Μπέζο: “Συνεχίστε δυνατά, είμαστε δίπλα σας!”

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 1.070.000 €

Τα συγχαρητήριά του για την πολλή καλή δουλειά που γίνεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας δέχτηκε τηλεφωνικώς χθες βράδυ ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος απο τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μάλιστα ανακοίνωσε στον διοικητή του Νοσοκομείου ότι η πρόταση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας (Καλαμάτας- Κυπαρισσίας)για προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, κυρίως του χειρουργείου, εγκρίθηκε και εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 με το ποσό του 1.070.000 ευρώ.

ΠΟΛΑΚΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μάλιστα έδωσε τα εύσημα στον κ.Μπέζο για το συνεχές έργο ενίσχυσης και αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καλαμάτας και έδωσε το δικό του μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης στις πρωτοβουλίες του διοικητή του Νοσοκομείου λέγοντάς του:
“Συνεχίστε δυνατά, είμαστε κοντά σας, είμαστε δίπλα σας”.
Μάλιστα σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος απηύθυνε δημόσια ευχαριστήρια προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ. Συγκεκριμένα γράφει:
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (Ξανθός-Πολάκης) και φυσικά την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ (Τ. Νικολόπουλος- Μ. Ζαμπάρας- Δ. Κωστακιώτης)
Περισσότερα στη συνέντευξη τύπου από βδομάδα.
Το Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Καλαμάτας & Κυπαρισσίας) θα το φτάσουμε ´ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ψηλά!!!!”

 

Πολάκης σε Μπέζο: “Συνεχίστε δυνατά, είμαστε δίπλα σας!”
To Top