Επιχειρείν

Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις στη συνάντηση Κατρούγκαλου-Μπέζου;

ΤΑ ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΖΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

Αυτό που πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις στη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου με τον Διοικητή του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργο Μπέζο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ δεν είναι η βελτιωμένη εικόνα του Νοσοκομείου Καλαμάτας και η προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας που αυτό προσφέρει, αλλά τα θετικά σχόλια που απέσπασαν απ’ όλους τα Αρκαδικά Καρύδια της φετινής παραγωγής του καρυδοπαραγωγού Διοικητή του Νοσοκομείου.

Μια πραγματικά άγνωστη για τους περισσότερους πτυχή του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του Σαββάτου ήταν η επιχειρηματική του δραστηριότητα και η ενασχόλησή του και με την οικογενειακή επιχείρηση καρυδιών.
Αυτό φάνηκε από το κέρασμα που προσφέρθηκε από τον διοικητή στον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες της σύσκεψης, που ξέφευγε από τα κλασσικά κουλουράκια, που είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις, αφού ο Γιώργος Μπέζος πρωτοτύπησε και εδώ και πρόσφερε στον υπουργό καρύδια Αρκαδικά.

Όσοι δοκίμασαν εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα συνοδεύονταν και με μέλι, οπότε ο συνδυασμός ήταν τέλειος.

Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε ο Διοικητής του Νοσοκομείου η ευρύτερη οικογένειά του (από το παππού του) έχει μια παραδοσιακή σχέση με την καλλιέργεια της καρυδιάς που χρονολογείται από το 1970 και όπου τα τελευταία χρόνια ασχολείται και ο ίδιος συστηματικά και εντατικά!


Αυτά είναι τα περίφημα καρύδια “Καρυάτις” της οικογένειας Μπέζου

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον πολυπράγμονα διοικητή κάθε επιτυχία στην επιχειρηματική του αυτή προσπάθεια με στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου!

To Top