ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 24ωρη απεργία αύριο για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων

Κατεβάζουν ρολά αύριο οι δήμοι

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εξήγγειλε για αύριο Τρίτη 24 του μηνός , η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ζητώντας την μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού (εργαζόμενοι COVID-19, εργαζόμενοι Ε.Σ.Π.Α., εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι», Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ, Κοινωνικές Δομές των Δήμων που έμειναν εκτός εργασίας, Σχολικές Καθαρίστριες κ.α.).

Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών για συνάντηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών , Στέλιο Πέτσα καθώς και προς τα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. για συνάντηση με τον πρόεδρο της , Δημήτρη Παπαστεργίου.
«Το τεράστιο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι μόνο πρόβλημα των εργαζομένων αλλά όλης της κοινωνίας, των αιρετών, και της κεντρικής εξουσίας που έως σήμερα «σφυρίζουν αδιάφορα».
Ήρθε η ώρα το αίτημα για ενιαία μόνιμη εργασιακή σχέση με την μονιμοποίηση όλων εκείνων των εργαζομένων, που για χρόνια προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε εργασιακές σχέσεις ομηρίας και πολιτικής εξάρτησης να πάρει χαρακτηριστικά αγωνιστικής διεκδίκησης. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!¨, τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 24ωρη απεργία αύριο για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων
To Top