Υγεία

Ποδολογικό Κέντρο Καλαμάτας: Δωρεάν πελματογράφημα στους εργαζόμενους της “Καρέλια”

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε η ποδολόγος Ρόη Πετροπούλου και θα πραγματοποιήσει ένα δωρεάν πελματογράφημα σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας Καρέλια!

Μια ομάδα ανθρώπων που καθημερινά εργάζονται όρθιοι και η σωστή αποτύπωση των πελμάτων από την κ.Πετροπούλου θα ανακουφίσει αλλά και θα βοηθήσει στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.
Είναι μια πρωτοβουλία του Σωματείου των εργαζομένων υπαλλήλων της καπνοβιομηχανία Καρέλια κι αναμένεται να βρει μεγάλη ανταπόκριση.

Το Ποδολογικό Κέντρο της Ρόης Πετροπούλου έχει συνεργαστεί με το “Παπαδοπούλειο“, την ομάδα ποδοσφαίρου της Καλαμάτας και έχει εβδομαδιαία συνεργασία με το Τζάνειο Νοσοκομείο.
Το πελματογράφημα είναι μια πολύ απλή και ανώδυνη μέτρηση που καλό είναι να γίνεται από όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται σε μικρά παιδιά και σε αθλητές.
Στα παιδιά, γιατί είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί μια σωστή ανατομική βάση στήριξης τη στιγμή που το πόδι ακόμα αναπτύσσεται και κατ’επέκταση να διορθωθεί ή να υποστηριχτεί η όποια μηχανική – μυοσκελετική βλάβη.
Στους αθλητές, γιατί οι επιβαρύνσεις και τα φόρτια, που ασκούνται στα πόδια και συνεπώς σε όλο το σώμα μέσα από καθημερινές προπονήσεις και τους αγώνες, είναι τεράστια.

Ποδολογικό Κέντρο Καλαμάτας – Καλλιρρόη Πετροπούλου

Μητροπέτροβα 7-9 | Τ: 27210 25523 | Μ: 6946924358
Κλείστε ένα ραντεβού για τον έλεγχο των ποδιών σας
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
http://www.podologiakalamata.gr

Ποδολογικό Κέντρο Καλαμάτας: Δωρεάν πελματογράφημα στους εργαζόμενους της “Καρέλια”
To Top