Αθλητισμός

Ποδηλατικό survivor για 4 Καλαματιανούς

ΔΙΕΝΥΣΑΝ 1.000 ΧΛΜ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Η ποδηλατική παρέα φέτος μεγάλωσε, η εμπειρία του περσινού παρθενικού ταξιδιού και η μεγάλη δίψα για περιπέτεια έσπρωξαν τους 4 πλέον φίλους να επαναλάβουν το μοναδικό ταξίδι πάνω στους δύο τροχούς και να διανύσουν 1000 χιλιόμετρα, δίνοντας μάχη ως γνήσιοι Survivors.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Οι Δημήτρης Κατάκος, Αναστάσης Κινινής και Παναγιώτης Καρμοίρης αλλά και ο “νέος” Σπύρος Τακίδης ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου από τη Λάρισα, με κατεύθυνση – βάση σχεδιασμού – προς τα δυτικά: Μετέωρα, Τρίκαλα, Γιάννενα, Άρτα, Γύρος Λευκάδας, Μεσολόγγι, Πάτρα, Κυπαρισσία και Πύλο-Φοινικούντα, με τερματισμό στην Καλαμάτα.

Στα χαρτιά χρειάζονταν δυο εβδομάδες, στην πράξη όμως οι δυσκολίες κατέβαλαν τους 3 από τους 4, κι έτσι έμεινε μόνος του για περίπου 300 χλμ ο Αναστάσης, που τερμάτισε μπροστά στο Μέγαρο Χορού με τους συγγενείς και φίλους του να τον περιμένουν, επιφυλάσσοντας θερμή υποδοχή!

Η διαδρομή φέτος ήταν δυσκολότερη και πιο απαιτητική και ίσως έπαιξε ρόλο ο διαφορετικός ρυθμός ετοιμότητας των ποδηλατών, που έπρεπε να διατηρήσουν έναν μέσο όρο, πράγμα όμως που δυσκόλευε το ταξίδι.

Παρά το γεγονός ότι οι 3 “παλιοί” ήξεραν, τα προβλήματα μιας μεγάλης κούρσας, όπως βλάβες στον εξοπλισμό, κούραση και τραυματισμοί, “αποδεκάτισαν” την ομάδα, που παρόλ’ αυτά το ευχαριστήθηκε και μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του αυτή.

Το μήνυμα του Αναστάση

Πέρσι ο Αναστάσης Κινηνής είχε εστιάσει στο ζήτημα της αποχής από το κρέας, φέτος μίλησε στο MessiniaLIVE για την προστασία των ζώων αλλά και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ιδιαίτερα όσων αντιμετωπίζονται ρατσιστικά και περιθωριοποιούνται.

To Top