ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποδαρικό με νέα επίθεση στον Βασιλόπουλο από τον Χειλά

Προκαλεί και πάλι ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τζαμουράνη, Παναγιώτης Χειλάς, με μια εμπρηστική ανακοίνωσή του αναφορικά με τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας. Ο Παναγιώτης Χειλάς αμφισβητεί τις προθέσεις του Δημάρχου Καλαμάτας για συνεργασία και τα καλέσματά του προς τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, εκτιμώντας ότι πρόκειται για επικοινωνιακό άλλοθι, προκειμένου να κρύψει η Δημοτική Αρχή αδυναμίες. Στην ανακοίνωσή του που φέρει τον τίτλο “από το χέρι”, επιτίθεται από τη μια, στον Θανάση Βασιλόπουλο, κάνοντας λόγο και πάλι για ” έλλειψη ικανοτήτων, έλλειψη τεχνογνωσίας και οράματος”, ζητώντας όμως, από την άλλη, από τον δήμαρχο, να στείλει εγγράφως τους όρους συνεργασίας…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΙΛΑ

«Από το χέρι»

Διαβάζω τις επανειλημμένες δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας (πρόσφατες & παλαιότερες) για κατ’ εξακολούθηση έκκληση για σύναψη συνεργασιών με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Δήμαρχε το κάνετε λάθος. Η ακόλουθη φράση αναφέρει: Αν υπάρχει επιστολή προθέσεων ή μνημόνιο συμφωνίας που πιστοποιεί τη σχετική καλόπιστη πρόθεση, απαιτείται να προσκομισθούν έγγραφα που αποδεικνύουν την ακύρωση της καλόπιστης πρόθεσης. Scripta Manent κύριε Δήμαρχε.

Συντάσσεστε μια επιστολή συνεργασίας (ή εάν δεν μπορείτε εσείς το κάνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δήμου για εσάς), τη δίνετε για εκτύπωση για να αποσταλεί ταχυδρομικώς ή την προωθείτε μέσω email στις αντιπολιτεύσεις.

Προσωπικά δεν με έχετε πείσει ότι επιθυμείτε τη στήριξη κανενός. Μέχρι στιγμής μου δίνετε την εντύπωση ότι επαναλαμβάνοντας την φράση «Εμείς από την πρώτη στιγμή επιδιώκουμε συνεργασίες» βρίσκετε επικοινωνιακό άλλοθι πίσω από την έλλειψη ικανοτήτων που σας συνοδεύει. Πίσω από την υποτιθέμενη επιδίωξη συνεργασιών για το καλό του Δήμου Καλαμάτας κρύβετε τη μηδενική προοπτική αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, κρύβετε την υποβάθμιση του αγροδιατροφικού τομέα, κρύβετε την ευρύτερη έλλειψη τεχνογνωσίας και την έλλειψη οράματος για το μέλλον. Και για όλα αυτά φταίει η κακή αντιπολίτευση που δεν σας στηρίζει.

Τώρα ήρθε η ώρα να λογοδοτήσετε στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας (γιατί οι δικοί σας είναι ελάχιστοι).

Αναμένουμε την επιστολή με τους όρους συνεργασίας κύριε Δήμαρχε.

Αναμένουμε και θα σας κάνουμε και εμείς μια υπενθύμιση μια στο τόσο.

Χειλάς Παναγιώτης

www.cheilas.gr

Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας

Ποδαρικό με νέα επίθεση στον Βασιλόπουλο από τον Χειλά
To Top