ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήρωσαν κανονικά για πάρκινγκ παρά την απόφαση Δημάρχου-Εμπαιγμό από τον Δήμο καταγγέλλουν οι οδηγοί

Δυστυχώς, πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου άρσης της ελεγχόμενης στάθμευσης, το μέτρο δεν εφαρμόστηκε στο πάρκινγκ του Νέδοντα με την εταιρεία να δηλώνει ότι ουδέποτε ειδοποιήθηκε εγγράφως από τον Δήμο.

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ-Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους οδηγούς καθώς η άρση της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κεντρικό πάρκινγκ του Νέδοντα,  δεν έγινε, παρά τη χθεσινή απόφαση Δημάρχου Καλαμάτας για αναστολή από σήμερα, Παρασκευή, του μέτρου λόγω της πανδημίας και του περιορισμού των μετακινήσεων. Δεκάδες καταγγελίες έφτασαν στο MessiniaLive από οργισμένους πολίτες που έκαναν λόγο για εμπαιγμό και κοροϊδία από το Δήμο, καθώς περίμεναν σήμερα να είναι ελεύθεροι οι χώροι στάθμευσης, όπως είχε χθες εξαγγείλει ο Δήμος Καλαμάτας.

Ανοικτά τα ρολά και σήμερα και οι οδηγοί στο ταμείο.

Αντ’ αυτού, το κεντρικό πάρκινγκ λειτουργούσε κανονικά εισπράττοντας το αντίστοιχο τίμημα για τη στάθμευση. Σε ερώτησή μας γιατί συμβαίνει αυτό οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν άγνοια και μας απάντησαν ότι δεν έχουν λάβει καμία επίσημη έγγραφη ενημέρωση από τον Δήμο Καλαμάτας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας έλεγε χθες τα εξής: “Με απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται προσωρινά από αύριο Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Καλαμάτα, συμπεριλαμβανομένων και των πάρκινγκ του Νέδοντα. Η αναστολή θα ισχύει για διάστημα ίσο με την εφαρμογή των αυστηρών περιοριστικών μέτρων μετακίνησης, όπως αυτά ορίζονται από τις Κυβερνητικές αποφάσεις, έως 30 Νοεμβρίου 2020″.

Μ.Π.

Διαβάστε και αυτό:

Αναστέλλεται από αύριο η ελεγχόμενη στάθμευση στην Καλαμάτα

To Top