ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη ληστεία στην Alpha Bank Μεσσήνης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη ληστεία στην τράπεζα Alpha Bank στη Μεσσήνη, το πρωί της Δευτέρας, με λεία 2.700 ευρώ.

Η Αστυνομία εξετάζει καρέ-καρέ το βίντεο, στο οποίο έχουν αποτυπωθεί τα χαρακτηριστικά του νεαρού ληστή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεν προσπαθούσε να καλύψει ή να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. Μπήκε στο υποκατάστημα ως πελάτης και ήταν πολύ άνετος, ενώ ζητούσε και πληροφορίες για ένα δάνειο. Τίποτε δεν προϊδέαζε για τις προθέσεις του και το τι θα επακολουθούσε.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα καμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στην Ασέα Αρκαδίας, με κρητικές πινακίδες κυκλοφορίες, και διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από το Ρέθυμνο πριν 2 μήνες. Από τους αστυνομικούς ερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο να σχετίζεται με τη ληστεία στη Μεσσήνη, και να αποτέλεσε το όχημα διαφυγής του δράστη από τη Μεσσηνία. Αν ισχύει αυτό το ενδεχόμενο σημαίνει ότι ο δράστης επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα, για να συνεχίσει την πορεία διαφυγής του.
Ένα ακόμα στοιχείο που ενδεχομένως δείχνει ότι ο δράστης δεν είναι ντόπιος.

Όλα τα στοιχεία που συλλέχθηκαν μέσα από το υποκατάστημα της Τράπεζας, μαζί με το οπτικό υλικό έχουν σταλεί και εξετάζονται εξονυχιστικά από τα κεντρικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Αυτή τη στιγμή οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και τα πάντα διερευνώνται με άκρα μυστικότητα.

Μαίρη Περδικέα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη ληστεία στην Alpha Bank Μεσσήνης
To Top