Αθλητισμός

Πλάγος: Εμείς στο Ράλι Ακρόπολις δεν τρέχουμε, συμμετέχουμε!

ΣΕΜΝΑ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ – ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Την τελευταία συνέντευξη πριν την έναρξη του φημισμένου Ράλι Ακρόπολις παραχωρήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, με τη συμμετοχή του Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά και του ομογενή Γιάννη Χρήστου, ο οποίος είναι και ο μεγάλος χορηγός της όλης προσπάθειας.

Ο Δήμος Καλαμάτας υποστηρίζει την προσπάθεια αυτή ως μία συμμετοχή με χρώμα μεσσηνιακό σε έναν αγώνα εμβληματικό όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και για την παγκόσμια κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το ιστορικό ράλι Ακρόπολις, το οποίο επανήλθε στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο πλήρωμα του αγωνιστικού CITROEN C3 που θα πάρει μέρος στον τριήμερο αγώνα, τον οδηγό Γιάννη Πλάγο και τον συνοδηγό του Άλκη Ρέντη που πήραν μέρος στην συνέντευξη μέσω skype αφού ήδη βρίσκονται σε δοκιμές στις Θερμοπύλες! Πρώτος στόχος φυσικά είναι ο τερματισμός και μετά ό,τι καλύτερο έρθει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Μεσσηνιακή συμμετοχή στο “Ράλι Ακρόπολις”-Παρουσιάζεται αύριο το αγωνιστικό αυτοκίνητο στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Παρουσιάστηκε το αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα τρέξει με τα χρώματα του Δήμου Καλαμάτας

To Top