Επιχειρείν

Πιτόγυρο τώρα και με σοκολάτα!

Η ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Γύρος με πίτα στην γλυκιά του εκδοχή απολαμβάνουν εδώ και καιρό σε πολλές πρωτεύουσες του κόσμου.
Μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα που ξεκίνησε κάποιος δαιμόνιος νους από την Αυστραλία, και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Για τους φανατικούς λάτρεις της σοκολάτας λοιπόν στη θέση του κρέατος, έβαλε μια λαχταριστή στήλη σοκολάτας, η οποία θερμαίνεται περιμετρικά καθώς περιστέφεται η στήλη και κόβεται, όπως ο γύρος, για να γεμίσει ένα εντυπωσιακό γλυκό πιτόγυρο.
Τα υπόλοιπα υλικά είναι υπόθεση του πελάτη, που μπορεί να διαμορφώσει ανάλογα με τα γούστα του το γλυκό πιτόγυρο.

Chocolate Kebab

Chocolate kebabs are a thing and I need them in my life immediately 😍

Δημοσιεύτηκε από UNILAD στις Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Ο Χαρούμενος Λάρι, “Happy Larry”, άνοιξε το ιδιότυπο κεμπαμπτσίδικο στο Περθ της Αυστραλίας και φαίνεται πως είχε ιδιαίτερη επιτυχία.
Τα γλυκά τυλιχτά του κέρδισαν τις εντυπώσεις και πλέον, όπως μας ενημερώνει από τη σελίδα του στο facebook, αναζητά μεγαλύτερο χώρο για να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερες γλυκιές δημιουργίες.

Τη χρονιά που μας πέρασε, στην εποχή του γλυκού πιτόγυρου πέρασε και το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα η Ουαλία.
Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο άρθρο του Business Insider, οι στήλες σοκολάτας παρασκευάζονται από δαιμόνιους Ιταλούς ζαχαροπλάστες στην Πάρμα της Ιταλίας.

Τις απολαυστικές στήλες σοκολάτας έχουν ανακαλύψει όπως είδαμε και στη Θεσσαλονίκη όπου ετοιμάζουν τον γλυκό γύρο.


Η ιδέα είναι εξαιρετική, βέβαια μας θυμίζει τις γλυκιές κρέπες- ωστόσο διαφέρει στην παρασκευή και διαδικασία εκτέλεσης.

Το καινοτόμο στοιχείο είναι η περιστρεφόμενη στήλη γύρω από θερμότητα που ουσιαστικά έχει “δανειστεί” από τον δικό μας γύρο.
Η τεράστια στήλη λιώνει αργά σε ελεγχόμενη θερμοκρασία επιτρέποντας το “ξεφλούδισμά” της με ειδικό αποφλοιωτή, και στη συνέχεια τα κομμάτια της τοποθετούνται στην πίτα.

Πιτόγυρο τώρα και με σοκολάτα!
To Top