Αθλητισμός

Πίτα και βραβεύσεις στον σύλλογο ΔιαφοροΖΩ

Με την παρουσία πλήθος κόσμου, σε μια κατάμεστη αίθουσα ο αθλητικός σύλλογος ΑμεΑ ΔιαφοροΖΩ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το περασμένο Σάββατο (1/2).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ο απολογισμός των δράσεων που πραγματοποίησε ο σύλλογος το 2019, οι διακρίσεις αθλητών και οι στόχοι για το νέο έτος.

Ο Σύλλογος τίμησε για τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ατόμων με Αναπηρία τους αθλητές με τυφλότητα: Γιάννη Χαραλαμπόπουλο 1η θέση στα 100μ, Γεωργία Παπαδέα 1ή θέση στα 100μ και Γιώργο Αγγελή 3η θέση Στην σφαιροβολία.

Και τους αθλητικούς συλλόγους για την συνεργασία και τη στήριξη: Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας Ο Αίολος , ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Ομιλος Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, Αλέξης Χαρίτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος Στάθης, η περιφερειακή σύμβουλος Άννα Καλογεροπούλου, η επικεφαλής του Καλαμάτα Τόπος Ζωής Τόνια Κουζή. Φίλοι του συλλόγου, αθλητές, αθλήτριες προπονητές. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Γρηγόριος.

 

Πίτα και βραβεύσεις στον σύλλογο ΔιαφοροΖΩ
To Top