ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίστωση 26.000 ευρώ για προβολή των εκδηλώσεων για το 1821-Διαφημιστικοί μουσαμάδες σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας

Πίστωση 26.000 ευρώ ενέκρινε το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας για την  διαφήμιση, προβολή, αναμετάδοση των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Σκοπός όπως αναφερόταν στη σχετική εισήγηση “να αναδειχθεί και να
παραμείνει επίκαιρο το μήνυμα της απελευθέρωσης…να συνδράμει στην καλλιέργεια αισθήματος ψυχικής ανάτασης, ιδιαίτερα στην παρούσα δυσμενή συγκυρία που διανύουμε”.

Παράλληλα θα εκτυπωθούν και θα τοποθετηθούν μουσαμάδες  σε σιδηροκατασκευές σε διάφορα δημόσια κτήρια (Μέγαρο Χορού, Δημαρχείο, Πνευματικό Κέντρο κτλ) “για καλύτερη και πληρέστερη προβολή των επετειακών εκδηλώσεων”, όπως αναφέρεται στην εισήγηση. Δεν διευκρινίζεται το περιεχόμενο των μουσαμάδων και γιατί επιλέχτηκε αυτός ο τρόπος προβολής των όποιων εκδηλώσεων γίνουν.  Να σημειωθεί ότι λόγω covid και των περιοριστικών μέτρων δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κάποιο πρoγραμμα εκδηλώσεων, που όπως είναι αναμενόμενο λόγω και πάλι των περιοριστικών μέτρων, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν οι πολίτες, ενώ ήδη κάποιοι Δήμοι αναβάλλουν για το επόμενο διάστημα τις εκδηλώσεις τους για τα 200 χρόνια, ίσως και το καλοκαίρι. 

Όσον αφορά στην προβολή των εκδηλώσεων θα γίνει σε έντυπα (1.300 ευρώ), ηλεκτρονικά μέσα (4.000 ευρώ), ραδιόφωνο (2.200 ευρώ) και τηλεόραση ενώ θα γίνει και σχετικό σποτάκι (κόστος 5.500 ευρώ), καθώς και η σχετική αναμετάδοση των όποιων εκδηλώσεων (κόστος 4.000 ευρώ).

Επίσης στα έξοδα για την προβολή των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση προβλέπονται γραφιστικές υπηρεσίες, ανθοστολισμοί, και προμήθεια αναμνηστικών δώρων για να δοθούν σε φορείς.

Πίστωση 26.000 ευρώ για προβολή των εκδηλώσεων για το 1821-Διαφημιστικοί μουσαμάδες σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας
To Top