Αθλητισμός

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Καλαμάτα 80!

Ραντεβού με την Ιστορία έχει η Καλαμάτα 80 στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης (19/4) στο κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.

Οι «λύκοι» υποδέχονται τον Κέρκη Σάμου στον τρίτο τελικό των πλέι οφ της pre League βόλεϊ με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ, στην Volleyleague της νέας περιόδου.

Η καλαματιανή ομάδα βρίσκεται μία ανάσα από το όνειρο, το οποίο μπορεί να κάνει πραγματικότητα με την βοήθεια του κόσμου της που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών κατακλύζοντας κάθε γωνιά στο κλειστό της Παραλίας.

Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στη σειρά των τελικών κρατώντας την έδρα τους. Η Καλαμάτα 80 ήταν η νικήτρια στο πρώτο τελικό πριν δέκα μέρες ενώ ο Κέρκης πήρε το δεύτερο παιχνίδι στη Σάμο την Μεγ. Τετάρτη υποχρεώνοντας το συγκρότημα του Παναγιώτη Ντάκουρη στη δεύτερη μόλις ήττα της στη σεζόν.

Η Καλαμάτα 80 βρίσκεται μπροστά σε μία ιστορική ευκαιρία και άπαντες στην ομάδα δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να μην την αφήσουν να πάει χαμένη και να ξαναφέρουν το καλαματιανό βόλεϊ μετά από δεκαετίες στην κορυφαία κατηγορία.

Το πρόγραμμα των τελικών:

Πρώτος αγώνας – Σάββατο 8 Απριλίου 2023
Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Σ. Κέρκης Σάμου 3-0

Δεύτερος αγώνας – Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023
Α.Σ. Κέρκης Σάμου – Α.Ο. Καλαμάτα 80 3-0

Τρίτος αγώνας – Τετάρτη 19 Απριλίου 2023
Παραλίας, 18.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Σ. Κέρκης Σάμου

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Καλαμάτα 80!
To Top