Επί Σκηνής

O Πινόκιο από το Μικρό Θέατρο Λάρισας για 3 παραστάσεις στην Καλαμάτα

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/5 ΓΙΑ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις: Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά , Οι Μύθοι του Αισώπου, Η Πεντάμορφη & το Τερας & Ο Λυκος & τα 3 γουρουνάκια έρχεται για 8η χρονιά στην πόλη σας με το Νέο του Αριστούργημα.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες “προκλήσεις” που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi. Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!

Οι συντελεστές της παράστασης
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Τζέισον Κόλινς, Γιώργος Δάσκαλος, Δημήτρης Κατσώνης, Άρης Πλιός
Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης
Σκηνικά : Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Διασκευή : Γιώργος Πούλης
Κοστούμια : Βαλεντίνο Βαλάσης
Κινησιολογία : Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος

ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ Carlo Collodi στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ

” ΠΙΝΟΚΙΟ ” ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ – ώρες 11.30 – 17.00 – 19.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΤΗΛ 27210 87902

Προπώληση 7€ – Ταμείο 9€ – Πληροφορίες – 6974797109

O Πινόκιο από το Μικρό Θέατρο Λάρισας για 3 παραστάσεις στην Καλαμάτα
To Top