Αθλητισμός

Πήγασος Μάνης: Κλήρωσε αυτοκίνητο για να ενισχύσει το ταμείο του!

ΜΕ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΥΧΕΡΗ ΚΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

Μια πρωτότυπη κι άκρως επιτυχημένη κίνηση για να ενισχύσει το ταμείο του Συλλόγου ολοκλήρωσε στις 17 Αυγούστου ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνης ο Πήγασος.

Έθεσε στην κυκλοφορία 1.000 λαχνούς αξίας 20 ευρώ έκαστος για να κληρώσει ένα αυτοκίνητο ΙBIZA αξίας 12.500€, 1.6 κυβικών! Οι φίλοι του Συλλόγου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον κι ενίσχυσαν αυτή την κίνηση, με αποτέλεσμα στις 17.8 σύμφωνα με την κλήρωση του Λαχείου, όποιος είχε στον λαχνό του τα 3 τελευταία νούμερα, θα ήταν κι ο τυχερός!

Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Χαλικούρα Στούπας χτες παραδόθηκε το αυτοκίνητο από τον πρόεδρο του Πήγασου Χρήστο Χουχούμη, στην Κρυσταλλένια Ξυδέα, η οποία ήταν η τυχερή της κλήρωσης με αριθμό λαχνού 662.
Στην παράδοση βρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. , φίλοι και αθλητές του συλλόγου και όλοι μαζί ευχήθηκαν καλορίζικο και καλοτάξιδο το αυτοκίνητο στην νικήτρια.
Επίσης ο Σύλλογος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν κι ενίσχυσαν, τα καταστήματα που διέθεσαν τους λαχνούς στη Μάνη και τον επιχειρηματία Γιώργο Χιουρέα που διέθεσε το αυτοκίνητο!

Πήγασος Μάνης: Κλήρωσε αυτοκίνητο για να ενισχύσει το ταμείο του!
To Top