Τροφή για σκέψη

Πηγαδάκια με μπηχτές, αποκαλύψεις και …γαλακτομπούρεκο!

Μόλις ολοκληρώθηκε το γεύμα προς τιμή του νέου επίτιμου δημότη Καλαμάτας Καθηγητή Απόστολου Γεωργιάδη στο ξενοδοχείο Elite, πρώτος όπως συνηθίζεται αποχώρησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος.

Ο Δήμαρχος σηκώθηκε από το τραπέζι σήκωσε το ποτήρι του ψηλά και φώναξε “στην υγεία του νέου δημότη μας, να είναι πάντα καλά“!
Ακριβώς τότε “έσπασε θα λέγαμε το πρωτόκολλο” και δημιουργήθηκαν 2-3 πηγαδάκια, από τους περισσότερους καλεσμένους – κυρίως αυτοδιοικητικούς – τα οποία είχαν επίκεντρο πολιτικά θέματα! Ακούσαμε τη λέξη εκλογές, δημοτικές εκλογές, υποψήφιος δήμαρχος, βουλευτής, πληρωμένες δημοσκοπήσεις!

Ο δεσπότης σε κάθε ένα που πήγαινε για να χαιρετίσει, εξερχόμενος της αίθουσας, στεκόταν για λίγα δευτερόλεπτα, άκουγε, χαμογελούσε ή ακόμα και σχολίαζε, αφού είναι γνωστό ότι του αρέσει να “κεντρίζει” με δυνατές ατάκες!
Τότε τους ψίθουρους και τα γέλια, σκεπάζει η δυνατή φωνή της Αντιπερειφερειάρχη της Π.Ε. Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη που φώναξε: “θα δούμε νέες συνομωσίες” και “θα τυπώσω μπλουζάκια που θα γράφουν Φερετζάκης“!

Πιο δίπλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου νυν και πρώην Αντιδήμαρχοι αλλά κι ο …δαιμόνιος συμπαραστάτης του Δημότη που έκλεψε την παράσταση, έκαναν την πιο μεγάλη φασαρία κι όλοι ήθελαν μια φωτογραφία με τον… Βουλευτή!

Το τελευταίο μεγάλο πηγαδάκι είχε την αποκάλυψη: “με πήραν κι εμένα από την …τάδε δημοσκοπική εταιρία και μου πρότειναν, αν θέλω να ανέβω λίγο στα ποσοστά, να δώσω και τίποτα“!

Και ζήσαμε εμείς καλά κι απολαύσαμε το υπέροχο γαλακτομπούρεκο!

Πηγαδάκια με μπηχτές, αποκαλύψεις και …γαλακτομπούρεκο!
To Top