ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πετρόπουλος: Πλέον ο μισθός δεν φτάνει ούτε για το ρεύμα – Δεν μπορεί να μας κουνά το δάχτυλο η Κυβέρνηση, όταν έχουμε βάλει πλάτη”

“Είναι βέβαιο πως πάμε για νέα έκρηξη λουκέτων-Θα αφανιστούν χιλιάδες επιχειρήσεις-Μας αξίζει ο σεβασμός κι εμείς έχουμε αξιοπρέπεια, το μόνο που μας απέμεινε”

Επικριτικός για τη μέχρι τώρα στήριξη που έχει δώσει στον εμπορικό κόσμο η Κυβέρνηση, ήταν στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης Γιώργος Πετρόπουλος. Στην τοποθέτησή του εν όψει της διαμαρτυρίας της Τετάρτης 6 Απριλίου αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που έχει φέρει η έκρηξη ακρίβειας σε όλα τα νοικοκυριά και έριξε τις ευθύνες της κατάστασης στην Κυβέρνηση. Για εκρηκτικό μείγμα που οδηγεί “στις μαύρες μέρες των λουκέτων του 2012” έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, εξηγώντας ότι η πτώση της κατανάλωσης έφτασε στο 50% και η αύξηση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων στο 70%. “Η Κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη. Από το Σεπτέμβριο φωνάζουμε όλοι οι επαγγελματικοί φορείς για το κύμα της ακρίβειας που θα ερχόταν. Κρίνεται η επιβίωσή μας”.

To Top