ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετράκος: “Θέλουν Περιφερειάρχες υπαλλήλους του Μαξίμου”

ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ? 

Του Θανάση Πετράκου 


Η απάντηση είναι απλή. Για να έχει ο λαός ένα στήριγμα στα προβλήματα και στους αγώνες του γιατί εμείς ούτε θα τον “πουλήσουμε ” το λαό ούτε θα κάνουμε ότι δεν “βλέπουμε “τα προβλήματα και τις ανάγκες των απλών ανθρώπων και αυτό το έχουμε αποδείξει στην πράξη τα προηγούμενα χρόνια με την παρουσία μας και τη δράση  μας  στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου .

Οι κ. Μητσοτάκης και Σαμαράς θέλουν Περιφερειάρχη στη Πελοπόννησο τον Δημήτρη Πτωχό και σε όλες τις Περιφέρειες   και “γαλάζιους” και “δικούς” τους Περιφερειάρχες .Είπε καθαρά ο Κ. Μητσοτάκης από την   Κόρινθο για το Δ. Πτωχό “…..θέλουμε Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Πτωχό διότι κυρίως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να συνεργαστεί καλά μαζί μας, έτσι ώστε μαζί να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο σχέδιο που έχουμε για ολόκληρη την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα για την Κορινθία….” Ουσιαστικά μας είπε ότι θέλουν Περιφερειάρχες υπαλλήλους του Μαξίμου .Θέλουν  δηλαδή, οι Περιφερειάρχες να είναι το  μακρύ χέρι της κυβέρνησης  και πειθαρχικοί στις εντολές του Μαξίμου 100% . Η πειθαρχία 90%  δεν γίνεται δεκτή ! 

 

“Κύριε Μητσοτάκη, για να σας διευκολύνω σας ρίχνω την ιδέα να   αλλάξεις το νόμο . Να τους Διορίζεις απευθείας τους Περιφερειάρχες και να τους παύεις εσύ όπως κάνεις με τους υφυπουργούς . Τις τι θέλεις  τις εκλογές κ. Μητσοτάκη  οι οποίες και κοστίζουν και ενέχουν τον κίνδυνο να βγει και κανένας …απείθαρχος ;”

Όπως σας προέκυψε με τον κ. Νίκα ο οποίος αντέδρασε στο  να πάρει η ιδιωτική εταιρεία του Φυσικού Αερίου όλους τους νομούς της Πελοποννήσου και  να διαλύσει ο “Μορέας” την κοινωνική και οικονομική ζωή της Καλαμάτας για τουλάχιστον 5  χρόνια για να εισπράξει 80 εκατομμύρια που του είχαν  υποσχεθεί οι κ. Μητσοτάκης και Σαμαράς .
Θα του το επιτρέψουμε αυτό του Κ. Μητσοτάκη  και του κ. Σαμαρά ? Εμείς λέμε ΟΧΙ .

Επειδή “είναι πολλά τα λεφτά Άρη” όπως έλεγε και ο μεγάλος Σπύρος Καλογήρου μια και θα μοιραστούν -έχουν  ήδη  υπάρξει δεσμεύσεις – σε συγκεκριμένους  επιχειρηματικούς ομίλους τα εκατομμύρια και του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης και του Ταμείου Ανάκαμψης για αυτό  χρειάζεται στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου να είναι ισχυρή η “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου”, η οποία έχει αποδείξει στην πράξη και όχι στα λόγια και την συνέπεια και την καθαρότητα και την αγωνιστικότητα της  αλλά και την ενωτική της λογική  . Ισχυρή “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου”με επικεφαλής τον Γιάννη Μιχαλόπουλο   και για να αποκαλύπτει όσα δεν τολμούν να πουν οι άλλοι και για να αγωνίζεται ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που θέλει να περάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στη Πελοπόννησο και για να αγωνίζεται ενάντια στην παράδοση της Πελοποννήσου στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα . Πάνω απ όλα όμως για να έχει ο λαός ένα στήριγμα στα προβλήματα και στους αγώνες του γιατί εμείς ούτε θα τον “πουλήσουμε ” το λαό ούτε θα κάνουμε ότι  δεν “βλέπουμε”  τα προβλήματα . 

 

“Κυρίως γιατί εμείς είμαστε ανυπότακτοι και στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και σε κομματικές εντολές . Εμείς έχουμε αποδείξει ότι τιμάμε την ψήφο που μας δίνει ο  λαός  και όσο μεγαλύτερη δύναμη μας δίνεται τόσο μεγαλύτερο όφελος  έχει ο  λαός στον αγώνα  για την επίλυση των προβλημάτων του”.

Ο Θανάσης Πετράκος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος  Πελοποννήσου  και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την  “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” στη Μεσσηνία 

Πετράκος: “Θέλουν Περιφερειάρχες υπαλλήλους του Μαξίμου”
To Top