ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετράκος: OXI στη συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ.Π. δια περιφοράς-Απαιτούμε τηλεδιάσκεψη

“Αλήθεια γιατί επιλέγει ο κ. Νίκας την συνεδρίαση δια περιφοράς και όχι με τηλεδιάσκεψη ; Οφείλει να απαντήσει”, διερωτάται ο Θανάσης Πετράκος, και συμπληρώνει πως ” δεν πρόκειται να δεχτούμε καμία αντιδημοκρατική εκτροπή στη λειτουργία του ΠΕ.ΣΥ.Π.”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”

“ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Π .ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ”

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας τονίζουν ότι διαφωνούν έντονα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και του Προέδρου του ΠΕΣΥΠ να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ την Παρασκευη 10/4/2020 με 21 θέματα δια περιφοράς .
Απαιτούμε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ με τηλεδιάσκεψη .
Αλήθεια γιατί επιλέγει ο κ. Νίκας την συνεδρίαση δια περιφοράς και όχι με τηλεδιάσκεψη ; Οφέίλει να απαντήσει. Εμείς οι εκπρόσωποι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» δεν πρόκειται να δεχτούμε καμία αντιδημοκρατική εκτροπή στη λειτουργία του ΠΕ.ΣΥ.Π.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι παραλαμβάνουν στην οικία τους από κλητήρα της Περιφέρειας την ημερήσια διάταξη και τις εισηγήσεις των θεμάτων με αποδεικτικό παράδοσης. Οι σύμβουλοι θα πρέπει σε κάθε θέμα προς λήψη απόφασης, να γράψουν την ψήφο τους – θετική, αρνητική ή λευκό – και να υπογράψουν. Η ημερήσια διάταξη με τις καταγεγραμμένες ψήφους τους πρέπει να επιστραφεί μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο που αναφέρεται στην πρόσκληση συνεδρίασης με παράδοση στον κλητήρα, με αποδεικτικό παραλαβής.

Πετράκος: OXI στη συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ.Π. δια περιφοράς-Απαιτούμε τηλεδιάσκεψη
To Top