Το δικό μου Σχολείο

“Personal branding – μια αυθεντική ιστορία” στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

 

Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η κ. Αγγελική Μαρκοπούλου, Chemical Engineer, MBA, Certified Executive & Team Coach – MARSHALL GOLDSMITH SCC, μίλησε στους μαθητές του Λυκείου για την αξία του personal branding στη ζωή τους.

Η κ. Μαρκοπούλου έχει εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό για διαφορετικές χώρες, ηπείρους, προϊόντα, ομάδες εργαζομένων και πολυάριθμους οργανισμούς, στρατηγικούς συνεργάτες και δίκτυα marketing agencies & media. Από το 1997 έως το 2016 υπήρξε στέλεχος της εταιρείας Procter & Gamble (No 45 στην παγκόσμια κατάταξη εταιρειών Fortune 500) στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε νευραλγικούς τομείς. Η εμπειρία της ποικίλει από τον σχεδιασμό της μάρκας, της εικόνας της και των στρατηγικών επιλογών της σε παγκόσμιο επίπεδο, έως και την εκτέλεση των επιχειρηματικών πλάνων σε επίπεδο χώρας, πελάτη και καταναλωτή.

Το 2019 ίδρυσε την επιχείρηση “THE COACHULTANTS”. Είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλών, η οποία σχεδιάζει και παρέχει επιχειρηματικό μετασχηματισμό και ανάπτυξη. Ειδικεύεται στην Επιχειρηματική Στρατηγική και στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, στη Διαχείριση Μάρκας και στις Πωλήσεις, καθώς και στην Εκτελεστική & Ομαδική καθοδήγηση.
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τις μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις, που θέλουν να απελευθερώσουν τη δυναμική τους και χρειάζονται έναν καταλύτη για να το πετύχουν.

Το προσωπικό της motto; “Φτάσε όπου δε μπορείς” από τον Ν. Καζαντζάκη, τον ανατρεπτικό, αιρετικό Έλληνα συγγραφέα, ποιητή και φιλόσοφο.
Η προσωπική της πεποίθηση είναι ότι κάθε άνθρωπος, κάθε εταιρεία, κάθε οργανισμός μπορεί να μεταμορφωθεί στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού του. Το να δράσει ως καταλύτης για αυτήν τη μεταμόρφωση, είναι σκοπός και όραμά της.

Η κ. Μαρκοπούλου, έδειξε μέσα από παραδείγματα, τη σημασία του Personal Branding για την εξέλιξη και την επιτυχία ενός ανθρώπου και έδωσε στους μαθητές να καταλάβουν ότι δεν είναι άλλη μια προσπάθεια αυτοπροβολής. Βασίζεται στα χαρακτηριστικά του καθενός από εμάς, που τον διαφοροποιούν και εκφράζουν την μοναδικότητά του αρκεί να τα επικοινωνήσει σωστά!

“Personal branding – μια αυθεντική ιστορία” στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά
To Top