Υγεία

“Περίθαλψη”: Νοσηλευτικές υπηρεσίες στο χώρο σου απλά και οικονομικά

Ο πτυχιούχος νοσηλευτής Παναγιώτης Κατσιάρας παρέχει νοσηλευτικές υπηρεσίες σε όλη τη Μεσσηνία-Στο κατάστημα στην Καλαμάτα μεγάλη ποικιλία με είδη ακράτειας, ορθοπεδικά, στις καλύτερες τιμές 

Η εταιρεία “Περίθαλψη” ξεκίνησε το 2015 τις υπηρεσίες κατ’ οίκoν και πλέον εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί και με κατάστημα ειδών ακράτειας και ορθοπεδικών ειδών – με δωρεάν παράδοση κατ’ οίκoν από τον Παναγιώτη Κατσιάρα, πτυχιούχο νοσηλευτή ΑΤΕΙ Αθηνών, με μετεκπαίδευση στην Kοινοτική Nοσηλευτική με πολλά χρόνια εμπειρίας.

Ο Παναγιώτης Κατσιάρας, καθημερινά επισκέπτεται σπίτια σε όλη τη Μεσσηνία με επαγγελματισμό και με χαμόγελο!

Η Κατερίνα Καρκατζούλη στο κατάστημα της ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ στην οδό Βασ. Όλγας 12-14, στην Καλαμάτα

Στις υπηρεσίες της “Περίθαλψης” περιλαμβάνονται:

Αιμοληψία και παράδοση στο μικροβιολογικό εργαστήριο που υποδεικνύει ο ασθενής.
Ενέσεις, αλλαγή και περιποίηση τραυμάτων και κατακλίσεων, φροντίδα και αλλαγή κολοστομίας και ειλεοστομίας, τοποθέτηση αλλαγή και πλύσεις ουροκαθετήρα, χορήγηση όρου σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό και κοπή ραμμάτων.

Το μοναδικό κατάστημα στην πόλη με εξειδικευμένα είδη ακράτειας στις καλύτερες τιμές και ποιότητα!

Όλα τα παραπάνω σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένο προσωπικό με ευθύνη, συνείδηση και αγάπη σε αυτή τη απαιτητική και υπεύθυνη δουλειά

Ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές του κορονοϊού, οι ασθενείς και οι ηλικιωμένοι που τόσο αγαπάμε,  μπορούν να έχουν όλες τις παροχές στο σπίτι τους, χωρίς να βγούν έξω με τον κίνδυνο του ιού.

Στο κατάστημα της “Περίθαλψης” που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 12-14 και που είναι το μοναδικό στην περιοχή με εξειδίκευση στην ακράτεια, υπάρχουν πάνες ακράτειας χωρίς πλαστικό από 10€ τα 30 τεμάχια!

Επίσης θα βρείτε υποσέντονα, κρέμες περιποίησης, σερβιέτες ειδικών χρήσεων και SAGOMATO, είδη κατάκλισης, ορθοπεδικά είδη, βαδιστικά, νοσοκομειακές κλίνες και με ενοικίαση και ηλεκτρονικά είδη όπως πιεσόμετρα, θερμόμετρα, οξύμετρα, ζυγαριές, ηλεκτρικές κουβέρτες, γάντια, αντισηπτικά, οινοπνεύματα και μάσκες.

To Top