ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Πατσαρίνου σε Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας και Δημόσιες Υπηρεσίες

Το Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας επισκέφθηκε την Πέμπτη το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Πατσαρίνος, ο οποίος είχε συναντήσεις με κατοίκους σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας παρέστη στην έκθεση φωτογραφίας των μελών του ΚΕΘΕΑ «Κύτταρο», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Καλλιτεχνικό Στέκι, στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσης κατά των ναρκωτικών, συγκεντρώνοντας εξαιρετικά σχόλια από τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Σήμερα, Παρασκευή πρωί, ο κ. Πατσαρίνος περιόδευσε στις Υπηρεσίες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας στο Ιστορικό Κέντρο και στην οδό Μεθώνης, ενώ συνέχισε τις επισκέψεις του στο Δασαρχείο, στον ΟΑΕΔ της Καλαμάτας, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του ΤΑΣ (Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων), καθώς και στην υπηρεσία του Κτηματολογίου.

 

Η επίσκεψη του κ. Πατσαρίνου στον ΟΑΕΔ έγινε από κοινού με τον υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση. Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζόμενους των διοικητικών υπηρεσιών αλλά και της Σχολής Μαθητείας για θέματα που απασχολούν τη λειτουργία του Οργανισμού.

Στο Δασαρχείο Καλαμάτας ο κ. Πατσαρίνος βρέθηκε επίσης μαζί με τον Αλέξη Χαρίτση καθώς και τη συνυποψήφιά τους και νυν βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη. Παρούσα ήταν και η ειδική σύμβουλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος Σταυρούλα Αγρίου.

Εκτός από τις συναντήσεις που είχαν με το προσωπικό, συζήτησαν με τον Δασάρχη Σπύρο Κατσίποδα και τον αναπληρωτή διευθυντή Δασών Μεσσηνίας Παναγιώτη Αγγελόπουλο για το φλέγον ζήτημα των δασικών χαρτών. Όπως αναφέρθηκε, το σημαντικό αυτό έργο, με βούληση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προχωράει παρά τις όποιες δυσκολίες, όπως η έλλειψη προσωπικού, η γραφειοκρατία και οι νομικές διευθετήσεις. «Έχουν προκύψει ζητήματα, που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν άμεσα για να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο έργο, το οποίο οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν είχαν ακουμπήσει για χρόνια» σημείωσε σε δήλωσή του ο Νίκος Πατσαρίνος.

Περιοδεία Πατσαρίνου σε Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας και Δημόσιες Υπηρεσίες
To Top