ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Νίκα σε Κοπανάκι και Χώρα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

“Σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε το Κοπανάκι. Αρχικά, συνομίλησε με τους κατοίκους στη μεγάλη «λαϊκή – αγορά» του Κοπανακίου και στις γεμάτες ταβέρνες και τα καφενεία της περιοχής και στη συνέχεια πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ανοικτή συνάντηση με τους κατοίκους του Κοπανακίου.


Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στα θέματα και τα προβλήματα της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας, στη σημαντική επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου, στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου «Καλό Νερό – Τσάκωνα», καθώς και στις αποτυχίες του απερχόμενου Περιφερειάρχη σ’ όλα τα θέματα που διαχειρίστηκε τα τελευταία 9 χρόνια: ΕΣΠΑ, κατανομές, επιλογή έργων, παραγωγή έργων. Αντιθέτως τόνισε τις επιτυχίες και την έφεση του κ. Τατούλη στην οικογενειοκρατία, το ρουσφέτι και το λαϊκισμό.

Στο Κοπανάκι, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές, τα προβλήματα και η διοικητική ανεπάρκεια καταδεικνύουν με έμφαση ότι Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!”

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ

“Χθες, Σάββατο (6/4) ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μίλησε σε συγκέντρωση στη Χώρα. Αναφέρθηκε στα γενικά προβλήματα της Πελοποννήσου και στα ειδικά της περιοχής (αρχαιολογικοί χώροι, λιμνοδεξαμενές, μουσείο, δρόμοι, κ.τ.λ.π.).

Ο Παναγιώτης Νίκας τόνισε τις μεγάλες ευθύνες της Περιφέρειας για την αποτυχία στη δακοκτονία, το «σκόρπισμα» των χρημάτων για ψηφοθηρία, την οικογενειοκρατία και την αδιαφάνεια, την αποτυχία στην απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ κά. και κάλεσε τον κόσμο συμπαραταχθεί μαζί του, σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα που κάνει.

Αυτός ο τόπος, που έχει μόνο πλεονεκτήματα, έχει μείνει στάσιμος σε όλους τους τομείς και εμείς με τη δική σας συναίνεση και με σκληρή δουλειά – όπως έχουμε αποδείξει στη μέχρι τώρα πορεία μας – θα πάρουμε την πρωτοβουλία να φέρουμε τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει”.

Περιοδεία Νίκα σε Κοπανάκι και Χώρα
To Top