ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Χαρίτση στην Κορώνη

Ενημερωτική συνάντηση είχε το Σάββατο στην Κορώνη ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην Υπουργός, Αλέξης Χαρίτσης με τον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα για όλα τα ζητήματα του Δήμου. “Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί τα πολύ σημαντικά έργα της περιοχής που χρηματοδοτήσαμε από τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ το 2018 βρίσκονται πλέον σε φάση υλοποίησης: η ανέγερση του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Κορώνης και η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου”, ανέφερε μετά τη συνάντηση ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ομιλία στις εργασίες του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα στην Κορώνη.

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του:
➡️Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του εμπορικού κόσμου είναι εξαιρετικά αρνητικές και η στήριξη από την μεριά της κυβέρνησης απολύτως ανεπαρκής.
➡️Οι επιχειρήσεις λιανεμποριου βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας και απαιτούν ουσιαστική ενίσχυση από το Κράτος.
➡️Οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για προγράμματα μη επιστρεπτέας αποζημίωσης και ρύθμισης με κούρεμα της βασικής οφειλής του χρέους της πανδημίας ευθυγραμμίζονται με τα βασικά αιτήματα των επαγγελματιών.
➡️Πολύ σημαντικό ότι η Ομοσπονδία πήρε ξεκάθαρη θέση για την ανάκληση του Πτωχευτικού Νόμου που από 1η Ιουνίου οδηγεί σε αθρόους πλειστηριασμούς χωρίς καμία πλέον προστασία της πρώτης κατοικίας.

Περιοδεία Χαρίτση στην Κορώνη
To Top