Το δικό μου Σχολείο

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συγχαρητήρια στα εκπ.Μπουγά για την διάκριση στο Βελιγράδι

Mε ανακοίνωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα συγχαίρει την αποστολή των εκπαιδευτηρίων Μπουγά για την κατάκτηση του βραβείου στο Βελιγράδι.
Σε αυτή αναφέρεται:
“Με ιδιαίτερη χαρά η Μεσσηνία, υποδέχτηκε την είδηση της διάκρισης στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «Best Business Philosophy» των μαθητών της Β΄ Λυκείου των εκπαιδευτηρίων Μπουγά στο Βελιγράδι, όπου εκπροσωπούσαν την Ελλάδα.
Μετά από τη διάκριση της μαθητικής ομάδας στον πανελλαδικό διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση» όπου έλαβαν το πρώτο βραβείο για το σχεδιασμό και την προώθηση του Noctua Kit, που δεν επιτρέπει την κίνηση μοτοσικλέτας εάν ο αναβάτης της δεν έχει φορέσει κράνος, έρχεται και η πανευρωπαϊκή επιτυχία, που δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα πως τόσο η καλή δουλειά των εκπαιδευτικών , όσο και η ικανότητα των νέων μας, μπορεί να φέρει διακρίσεις, αλλά και να ενισχύσει την καινοτομία στην πατρίδα μας, δίνοντας υγιείς διεξόδους στους νέους μας.
Με ικανοποίηση για την έμπρακτη συμβολή μας ως Περιφέρεια Πελοποννήσου-Π.Ε.Μεσσηνίας, στην μετάβαση στο Βελιγράδι, συγχαίρουμε τα εκπαιδευτήρια Μπουγά αλλά και τους μαθητές για τη μεγάλη επιτυχία τους , που μας έκανε περήφανους.”

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συγχαρητήρια στα εκπ.Μπουγά για την διάκριση στο Βελιγράδι
To Top