ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: “Ντροπή η ανοίκεια στάση του Νίκου Μπελόγιαννη”

Με αφορμή το φραστικό επεισόδιο μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου και του ιδιοκτήτη του Best TV, Νίκου Μπελόγιαννη, που έγινε πριν την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, σήμερα στην Τρίπολη, και τα όσα ακολούθησαν, η περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

“Απολύτως καταδικαστέα κρίνεται για μια ακόμα φορά η συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού Best Tv και του ιδιοκτήτη του κ. Νίκου Μπελόγιαννη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.
Ο ιδιοκτήτης του σταθμού επέλεξε να προσέλθει συνοδεία μόνο εικονολήπτη και όχι δημοσιογράφου, αγνοώντας το εμπάργκο που του έχει επιβληθεί για την υβριστική και αντιδεοντολογική, με δημοσιογραφικούς όρους, συμπεριφορά του. Επέλεξε επίσης να αγνοήσει το αίτημα του Περιφερειάρχη που μετέφερε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, να αποχωρήσει πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου, με δεδομένο ότι εδώ και πολλούς μήνες υβρίζει προσωπικά και οικογενειακά τον κ. Τατούλη, αλλά και στελέχη της περιφερειακής αρχής.
Ο κ. Μπελόγιαννης όχι μόνο αρνήθηκε να αποχωρήσει, αλλά στράφηκε και εναντίον της κας Νικολάκου με φραστικές και ανοίκειες επιθέσεις, επαναλαμβάνοντας μάλιστα τις ίδιες ύβρεις που καθημερινά εξαπολύει από το τηλεοπτικό του κανάλι, που δε συνάδουν καθόλου με το ρόλο της αντικειμενικής ενημέρωσης και εποικοδομητικής κριτικής”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ PNA.GR

Τρίπολη | Ένταση πριν την συνέντευξη Τύπου του Πέτρου Τατούλη

Ένταση πριν την Συνέντευξη Τύπου του Πέτρου Τατούλη

Δημοσιεύτηκε από Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων- pna.gr στις Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

To Top