ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οκτώ συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Κωνσταντινέα

Για τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 8 άτομα που φέρονται να είναι μεταξύ των δραστών της επίθεσης στον Βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα.

Συνολικά έχουν προσαχθεί μέχρι στιγμής 20 άτομα και οι 8 συνελήφθησαν αφού τους αναγνώρισε τόσο ο ίδιος ο Βουλευτής όσο και αυτόπτες μάρτυρες. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία αναζητά ακόμα 2 άτομα.

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ

Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Κωνσταντινέα παραμένει γενικά καλή, και ο βουλευτής λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η «Πελοπόννησος Πρώτα» καταδικάζει
τη φασιστική επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα

“Καταδικάζουμε την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση, που σημειώθηκε χθες στην Καλαμάτα, από ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Κωνσταντινέα. Δεν μπορεί στη χώρα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού να «φωλιάζουν» τέτοια στοιχεία σε ορισμένους πυρήνες οπαδών στον αθλητικό χώρο. Καλούμε την πολιτεία να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών και την έκφραση της ελεύθερης γνώμης και της διαφορετικής άποψης. Εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που χρησιμοποιούν τον εθνικισμό και το διχασμό στην κοινωνία, έχουν μεγάλη ευθύνη για την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων”.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εις βάρος του Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Πέτρου Κωνσταντινέα.
Είναι σαφές ότι η καταδίκη σε τέτοιου είδους ενέργειες οφείλει να είναι άμεση, καθολική, κατηγορηματική και απόλυτη.
Ευχόμαστε στον κ. Κωνσταντινέα να επιστρέψει υγιής και δυνατός στα καθήκοντα του και στην οικογένειά του”.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Βουλευτή κ. Πέτρου Κωνσταντινέα, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Πέρα δε από την καταδίκη της συγκεκριμένης επίθεσης, αλλά και όλων των περιστατικών βίας, ζητά από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας την ανάληψη πρωτοβουλιών, για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών και την τήρηση της Δημοκρατικής Νομιμότητας”.

Οκτώ συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Κωνσταντινέα
To Top