ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πελοπόννησος EXPO 2017: 27 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου στο Άργος

2η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017” ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Το φθινόπωρο θα πραγματοποιηθεί η 2η Περιφερειακή Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017», που θα φιλοξενηθεί φέτος στην Αργολίδα. Συγκεκριμένα για 5 ημέρες από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα της Πελοποννήσου θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε έναν εκθεσιακό χώρο 5.000 τ.μ.στο εργοστάσιο ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ.

ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σε συνέντευξη Τύπου, που διεξήχθη την Τρίτη στο Επιμελητήριο Αργολίδας παραβρέθηκαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτης Δαμούλος, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς την φυσιογνωμία, το περιεχόμενο, τους στόχους, και τις φιλοδοξίες της Έκθεσης.

«Σε μια περίοδο δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν στην διοργάνωση της Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που θα γίνει στην Αργολίδα.
Η Έκθεση αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο και ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης.
Φιλοδοξούμε η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧPO» να αποτελέσει για 5 ημέρες το επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας ολόκληρης της Πελοποννήσου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και κάλεσε τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου να στηρίξουν αυτή τη καινοτόμο πρωτοβουλία.

Την αισιοδοξία τους ότι η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα αποτελέσει κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την επιχειρηματικότητα σε ολόκληρη τη Πελοπόννησο και θα πετύχει την αύξηση του αριθμού των επιχειρηματιών εκθετών αλλά και των επισκεπτών εξέφρασαν ανεξαιρέτως οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας, Μπουντρούκας Ιωάννης, Κορινθίας Νανόπουλος Βασίλης, Λακωνίας,Δερτιλή Βασιλική και Μεσσηνίας, Μανιάτης Δημήτριος.

“Όλη η Πελοπόννησος μια έκθεση”

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 και θα φιλοξενηθεί στο εργοστάσιο ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ που βρίσκεται στο 4ο χλμ. Άργους Ναυπλίου στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει την χρήση δύο βιομηχανικών κτιρίων συνολικού εμβαδού 8500 τ.μ. με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 5000 τ.μ με χώρο στάθμευσης που ανέρχεται στα 40 στρέμματα.

Πελοπόννησος EXPO 2017: 27 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου στο Άργος
To Top