Επί Σκηνής

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Παρέδωσαν τους υπολογιστές στο 2ο Δημοτικό Ραφήνας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

“Η εκδρομή της Πειραματικής Σκηνής σήμερα στην Αθήνα που είχε στόχο τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πήραν μέρος 24 παιδιά της θεατρικής Ομάδας και 9 ενήλικες από το Δ.Σ. και φίλους του συλλόγου.
Η παράσταση που παρακολουθήσαμε στο Θέατρο ΠΟΡΤΑ με το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου “ΤΟ ΣΚΛΑΒΙ” σε σκηνοθεσία Μοσχόπουλου ήταν καταπληκτική σε ευρηματικότητα , φαντασία, πρωτοτυπία, στο παίξιμο, στα σκηνικά και τα κουστούμια. Μας εντυπωσίασε και μας θύμισε πολύ γλυκές στιγμές από το δικό μας Σκλαβί. Το χαρήκαμε ιδιαίτερα.
Η χαρά και η συγκίνησε μεγάλωσε όταν φτάσαμε στη συνέχεια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας όπου προσφέραμε τα δώρα μας στους μαθητές του σχολείου,( 4 υπολογιστές και 2 συστήματα προστασίας υπολογιστών). Η φιλική και γεμάτη ευγένεια υποδοχή του Δήμαρχου Ραφήνας, του συλλόγου των γονιών , των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου που γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων, μας συγκίνησε και μας γέμισε ικανοποίηση.

Μας μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι τους στην περιοχή λόγω των πυρκαγιών του Σεπτέμβρη και μας διαβεβαίωσαν ότι κινήσεις αλληλεγγύης σαν της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας τους δίνουν δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται με αισιοδοξία.
Τα παιδιά και οι μεγάλοι ενθουσιάστηκαν και γέλασαν με την καρδιά τους στην παράσταση Καραγκιόζη που παρουσίασε ο Κωνσταντίνος και η Γεωργία Δημητρακοπούλου και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα αναμνηστικά δώρα που πρόσφερε το σχολείο στα παιδιά της Πειραματικής Σκηνής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Τάκη Σοφικίτη για την προσφορά του πλοίου του Οδυσσέα με το οποίο διοργανώσαμε τη λαχειοφόρο, το Κέντρο Νέων για την προσφορά επί πλέον 200 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από το Φεστιβάλ Δρόμου που έγινε το καλοκαίρι, όλους όσους στήριξαν οικονομικά αυτή την κίνηση αλλεγγύης του συλλόγου μας και τους καραγκιοζοπαίκτες μας που ομόρφυναν την επίσκεψή μας στη Ραφήνα.
Η αλληλεγγύη είναι πολιτισμός για μας τώρα και για πάντα!”

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Παρέδωσαν τους υπολογιστές στο 2ο Δημοτικό Ραφήνας
To Top