Επί Σκηνής

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Έκοψε την βασιλόπιτα και … προειδοποίησε για το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου

“ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ 5 ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ” – ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο Galaxy στην Καλαμάτα η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, σε μία όμορφη εκδήλωση όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από μέλη και φίλους της.

Η πρόεδρος της πειραματικής Λέτα Πετρουλάκη έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο φεστιβάλ κουκλοθέατρου που πρόκειται να διοργανωθεί στην Καλαμάτα τον Μάιο, ζητώντας μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική στήριξη από όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας, οι οποίοι στο χαιρετισμό τους υποσχέθηκαν να δουν πιο θερμά το θέμα της στήριξης στα αιτήματα που έθεσε η κ.Πετρουλάκη. Παραβρέθηκε επίσης και η Πρόεδρος του Τμήματος Καλαμάτας του Ερυθρού Σταυρού Δήμητρα Ψαρούλη.

Η τυχερή της βραδιάς Δήμητρα Ψαρούλη κέρδισε μια χειροποίητη μάσκα, ενώ όλοι πήραν αναμνηστικό ένα χειροποίητο καράβι – μαγνητάκι από μπρούτζο και αλπακά.

To Top