Επί Σκηνής

H Πειραματική Σκηνή αντιστέκεται και δημιουργεί πολιτισμό ανεβάζοντας 2 θεατρικές παραστάσεις!

Δύο παραστάσεις θα παρουσιάσει στο Κάστρο Καλαμάτας η Πειραματική Σκηνή τις επόμενες ημέρες.

Για τον λόγο αυτό, την Πέμπτη το πρωί, όλοι οι συντελεστές των παραστάσεων, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα φιλόξενα γραφεία της Πειραματικής και μας ενημέρωσαν για τα δυο έργα που ανεβάζουν με κόπο και μεράκι, μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία λόγω  κορονοϊού.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5/9/20 στις 9.30 θα ανέβει η παράσταση “Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ” από τη θεατρική εφηβική ομάδα ΣΥΝΤΗΞΗ , που διασκευάζει, σκηνοθετεί, και ζωντανεύει θεατρικά και με ζωντανή μουσική το δημοτικό τραγούδι ” Του νεκρού αδελφού”.

Είσοδος δωρεάν με ελεύθερη συνεισφορά

Τη Δευτέρα 7 έως Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 9.00, η εφηβική θεατρική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής παρουσιάζει το περίφημο έργο του Θερβάντες ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ. Μια θεατρική παράσταση γεμάτη μουσική και τραγούδια που ζωντανεύει τις περιπέτειες ενός ονειροπόλου ιππότη που θέλησε να αλλάξει τον κόσμο και να πολεμήσει την αδικία και το κακό.

Διασκευή-μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης
Σκηνοθεσία-σκηνικά-αφίσα: Βενετσάνος Μπαλόπουλος
Κοστούμια-φροντιστήριο:Μαρίζα Νταϊφά
Χορογραφίες-κινησιολογία: Βάσια Αναγνωστοπούλου
Κατασκευή σκηνικού : Γιώργος Αγγελόπουλος
Φωτογράφιση-βίντεο: Νίκος Τζαβάρας
Είσοδος για όλους: 7 ευρώ

Για όλες τις παραστάσεις θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προστασίας λόγω της Πανδημίας ( στην είσοδο και έξοδο απαραίτητη η μάσκα, θα τηρηθούν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των θεατών.Μπορούμε να απολαύσουμε πολιτισμό και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας).

To Top