Αθλητισμός

Παύλου: Αργήσατε… – Κίνδυνος να χαθεί το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser…

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 20ΗΜΕΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Eλληνικής κατηγορίας σκαφών τύπου Laser Βαγγέλης Παύλου , εσπευσμένα θα λέγαμε, μετά τα ανησυχητικά μηνύματα που έλαβε για την τύχη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Laser που έχει αναλάβει η πόλη της Καλαμάτας να φιλοξενήσει το 2020, περίπου τέτοια εποχή.

Βρισκόμαστε ένα χρόνο από αυτήν την σπουδαία διοργάνωση, η οποία θα φέρει στην πόλη 400 αθλητές από 45 χώρες από όλο τον κόσμο, με διπλάσιους συνοδούς και φίλους των αθλητών και δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα μια επιτροπή αγώνα ή ένας πλήρης φάκελος που θα υποστηρίζει την διοργάνωση, που ανέλαβε ο Ναυτικός όμιλος Καλαμάτας “Ο Ποσειδών” και ο όποιος θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να υπογράψει το δεσμευτικό συμβόλαιο ανάληψης των αγώνων…
Δυο φορές έχει αναφερθεί δημόσια στο θέμα αυτό ο Πρόεδρός του Δημήτρης Κακαλίκας και το θέμα έφτασε στην Αθήνα.

Μάλιστα το θέμα της χρηματοδότησης έχει έρθει προς συζήτηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας αλλά έχουν γίνει συζητήσεις και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή δέσμευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive για την άρτια διοργάνωση των αγώνων απαιτείται ένα χρηματικό ποσό από 80 – 100.000 ευρώ.

Ο κ. Παύλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Μessinialive και τόνισε ότι “αργήσαμε για να αρχίσουμε την προετοιμασία ενός τέτοιου μεγάλου αθλητικού γεγονότος που θα ωφελήσει πολλαπλά την πόλη της Καλαμάτας. Tο επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για την τύχη των αγώνων“…

To Top