ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος: Απόδειξη Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Ιστορίας της Ελλάδας το ήθος τους

Επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πατέρα του Αγγελου Μητρετώδη

Τσίπρας για στρατιωτικούς: «Αγγελε και Δημήτρη απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας»

«Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας» αναφέρει σε μήνυμά του και σε προσωπικό τόνο ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας, με δήλωσή του απευθυνόμενος στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς -τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, όταν και συνελήφθησαν στις Καστανιές Έβρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωση του στην εφημερίδα αναφέρει πως είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων η άμεση απελευθέρωσή τους.

O Πρωθυπουργός στη δήλωσή του στην εφημερίδα Documento αναφέρει χαρακτηριστικά: «Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Μ. Παρασκευή τα δύο παιδιά επισκέφθηκαν οι γονείς τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.

ΠτΔ: Απόδειξη Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Ιστορίας της Ελλάδας το ήθος τους

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος από την πλευρά του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του στρατιωτικού Άγγελου Μητρετώδη που κρατείται στις φυλακές Ανδριανούπολης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη και του ζήτησε να μεταφέρει στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς τις ευχές του για Καλή Ανάσταση, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της προεδρίας της Δημοκρατίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διαβεβαίωσε τον πατέρα του στρατιωτικού, ότι η γενναιότητά τους και το ήθος τους αποδεικνύουν την τεράστια υπεροχή της Ελλάδας σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.

Παυλόπουλος: Απόδειξη Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Ιστορίας της Ελλάδας το ήθος τους
To Top