ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Γιάννης Πάζιος-Όλα τα ονόματα

Οι οκτώ νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Aνάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται κι ο Γιάννης Πάζιος.

Ο Γιάννης Πάζιος αναπλ. Διευθυντής της Ενωσης Μεσσηνίας

Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του κόμματος δήλωσε: Με βαθιά συγκίνηση και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Προέδρου μας Androulakis Nikos να με συμπεριλάβει στο αξιόμαχο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ανάμεσα σε εξαίρετες & εξαίρετους, συνυποψήφιες & συνυποψήφιους! Η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου αποτελεί μεγάλη ευθύνη για την ευκαιρία που μου δίνει να υπηρετήσω τις αξίες και τις αρχές μας στην κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών, με στόχο να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδας!
✊Η επαγγελματική μου διαδρομή μέσα από τον χώρο των επιχειρήσεων, μέσα από τον Συνεργατισμό δίπλα και μαζί με τους Αγρότες μας! Η επιστημονική μου ενασχόληση μέσα από την Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας! Αλλά και οι πολιτικές μάχες από θέσεις ευθύνης που με συνέπεια αγωνίστηκα, μαζί με τα διδάγματα των γονιών μου, με έμαθαν να δρώ με όραμα, σχέδιο, διάθεση συνεννόησης, αφοσίωση και επιμονή!
🤝Δεσμεύομαι να εργαστώ ακούραστα για την προώθηση των διεκδικήσεων της πατρίδας μας, των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας, με στόχο την έξυπνη - δίκαιη και πράσινη μετάβαση που θα οδηγήσει σε μια πραγματική οικονομική ανάπτυξη για τους πολλούς και τη βιώσιμη πρόοδο, σε μια Ευρώπη που αναζητά την ταυτότητά της σε ένα περιβάλλον πολλαπλών προκλήσεων, οικονομικών και γεωπολιτικών αλλαγών.
👉Καθώς πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, ας ενώσουμε τις φωνές μας για έναν «Νέο και καλύτερο Κόσμο» που θα αντανακλά τις αξίες μας σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Είναι καιρός να δώσουμε νέα πνοή στο ευρωπαϊκό όνειρο, εκφράζοντας την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, τη συνοχή και την ισότητα που πρέπει να επικρατήσουν.
✌️Με την υποστήριξή σας και την ενεργή συμμετοχή ολων των πολιτών, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ας προχωρήσουμε μαζί με αποφασιστικότητα και όραμα προς το μέλλον.
🇬🇷🇪🇺"Ενωμένοι για μια δυνατή Ελλάδα σε μια αλληλέγγυα Ευρώπη!”

Ο Γιάννης Πάζιος γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διατελεί Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Μεσσηνίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Αγροτικής Ένωσης Α.Ε Αγροσυμβουλευτικές Υπηρεσίες, Πρόεδρος του Συλλόγου υπέρ Μεσσηνιακών Ελαιοκομικών Προϊόντων ΠΟΠ και Αντιπρόεδρος Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας. Από το 2022 είναι Γραμματέας του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής & Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

0001

0002

0003

0004

0005

0006

Δημοφιλέστερα

To Top