ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Όλγα Μαρκογιαννάκη σήμερα σε Κυπαρισσία και Καλαμάτα

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής , κάνοντας περιοδεία στην Πελοπόννησο, προσκαλεί φίλους και πολίτες του νομού Μεσσηνίας την Παρασκευή 23/05/2024 στο Cafe Εν Πλω στην Κυπαρισσία και ώρα 18:00μ.μ., στο Cafe Bodega στη Καλαμάτα και ώρα 19:30μ.μ. θα συζητήσει θέματα που αφορούν την περιοχή στο πλαίσιο των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κοζάνη, ενώ έλκει την καταγωγή της και από την Κρήτη. Είναι Δρ. Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Είναι συν-ιδρύτρια νεοφυούς επιχείρησης, που έχει αναπτύξει καινοτόμα εργαλεία για την πρόβλεψη της συμπεριφοράς κτηρίων και υποδομών μετά από φυσικές καταστροφές, καθώς και τεχνοβλαστού (spin-off) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Από τα φοιτητικά της χρόνια ήταν στέλεχος της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Από το 2022 είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Είναι εκλεγμένη Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.

To Top